Агенцията на Гонг Мюнг, Saram Entertainment, официално обяви предстоящия военен набор на актьора.

Според издание, ръководството е публикувало изявлението си, в което разкрива датата на записването на звездата от 'Любовниците на Червеното небе'.

„Гон Мюнг трябва да се запише като действащ войник на 14 декември“, казаха от Saram Entertainment; въпреки това, вместо здравната криза, подробности като мястото и времето на приемане не са разкрити.

В допълнение към военния набор на Gong Myung, лейбълът също така помоли феновете за тяхната „топла подкрепа“ за актьора, докато изпълнява задълженията си,

„Като гражданин на Република Корея, ние молим за вашата топла подкрепа за Гонг Мьонг, който ще се върне, след като вярно изпълни военния си дълг.“

На 5 ноември множество издания разкриха, че бившият член на 5urprise се подготвя да се подготвя за назначаването си като служител в обществените услуги.

Гонг Мюнг за найлон(Снимка : Найлон) Гонг Мюнг

Освен това в докладите се посочва също, че предстоящите му военни задължения е трябвало да бъдат коригирани, за да отстъпят мястото на продукцията на неговата скорошна Kdrama със SBS.

Докато се появиха слухове относно неговото набиране, Saram Entertainment обясниха, че не са получили известие за плановете му и „нищо не е решено относно неговото военно набиране“ по това време.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Актьорският състав на „Любителите на червеното небе“ изразява дълбока благодарност, след като успешно приключи историческата фантастична драма

Сега, когато неговият лейбъл потвърди военния набор на Гонг Мюнг, няколко фенове имат смесени реакции към това.

Някои дадоха своите добри пожелания, докато други намекнаха, че са малко с разбито сърце, че той трябва да спре кариерата си на фона на нарастващата си слава.

Освен звездата от 'Be Melodramatic', колегата от 5urprise Seo Kang Joon и актьорът от 'Racket Boys' Son Sang Yeon наскоро потвърдиха записването си тази година.

Гонг Мюнг като изгряваща звезда на Корея

Любителите на червеното небе(Снимка: SBS Official Instagram) Гонг Мюнг

Гонг Мюнг започва актьорската си кариера през 2013 г., след като кацна в мрежата Kdrama

„After School: Lucky or Not“ заедно с неговата момчешка група и Ким Со Юн.

След това беше последвана от поддържаща роля в „Безкрайна сила“, „Прекрасна политика“ и втори сезон за „След училище: късмет или не“.

Скорошното шоу на Гонг Мьонг беше „Любовниците на червеното небе“ на SBS, където той влезе в ролята на великия принц Ян Мьонг с главните звезди Ан Хьо Сеоп и Ким Ю Джунг.

Той не само е добър актьор, но и пленява феновете с остроумието си в вариетето на tvN „Къща на колела 3“.

Знаеше ли? Братът на Гонг Мюнг е Дойонг от NCT

Актьорът Гонг Мюнг и NCT(Снимка: Doyoung Instagram) (Снимка: Doyoung Instagram)

В семейството на Гонг Мюнг изглежда добре, тъй като изгряващата звезда е по-малкият брат на Дойонг от NCT.

През май 2021 г. братята от реалния живот разговаряха за израстването си заедно в Гури, провинция Кьонги и за работа в същата индустрия.

По време на появата им за списание W, членът на NCT похвали брат си, че е едно от популярните момчета в техния град, главно защото е висок и добре изглеждащ.

В своя защита Гонг Мюнг обясни, че това се дължи на неговата игрива личност, който обичаше спорта в ранните си години.

Когато го попитали за мислите му относно по-малкия си брат, Дойонг каза, че може да стане още по-готин актьор, когато остарее.

В СЛУЧАЙ, КАТО ПРОПУСНАХТЕ: Гонг Мьонг разкрива какво е да работиш с Ким Ю Джунг и Ан Хьо Соп в „Любовници на червеното небе“ + споделя причината, поради която е избрал драмата

KDramastars притежава тази статия.
Написано от Гека Уилс