Ромком драмата от 2021 г. „Dali and Cocky Prince“ с участието на Ким Мин Дже, Парк Гю Йънг, Куон Юл и Йеону показаха актьорските си качества като chaebol и ресторантьори.

Не само това, драмата също сервира вкусни и апетитни храни и кухни, които зрителите наистина обичаха. Тази година актьорският състав се завръща с нови драми и филми, които да очаквате!

Ето предстоящите проекти на Ким Мин Дже, Парк Гю Йънг, Куон Юл и Йонуу през 2022 г.!Ким Мин Дже

С впечатляващите си актьорски изпълнения в „Dr. Romantic, „Tempted“ и „Do You Like Brahms?“, Ким Мин Джее получи друга голяма актьорска роля като ресторантьор в ром-ком сериала „Dali and Cocky Prince“ от 2021 г.

(Снимка : KBS) Ким Мин Дже

Благодарение на драмата той спечели световен успех и признание. Тази 2022 г. той се завръща с предстояща историческа драма „Joseon Psychiatrist Yoo Se Poong“ с главната роля.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Актуализация на актьорския състав на „My Lovely Girl“ 2022: Тук са Rain, Kim Myung Soo, новите проекти на Krystal Jung, които да проверите

Той е базиран на едноименния роман, изобразяващ историята на лекар от Чосон, който е изгонен поради неоснователен слух. Новата tvN драма на Ким Мин Дже е планирана да бъде излъчена през втората половина на 2022 г.

Парк Гю Янг

„Dali and Cocky Prince“ бележи първата главна актьорска роля на Park Gyu Young, но актрисата никога не е показала своята нова страна и уверено притежава ролята си.

(Снимка : KBS) Park Gyu Young

Парк Гю Йънг се завръща на малкия екран с „Знаменитост“, нова драма на Netflix с актрисата Лий Чунг А през 2022 г.!

Това е мистериозен сериал, който се съсредоточава около историята на жена, чиято картина перфектният живот се обръща с главата надолу поради неочакван обрат.

Парк Гю Янг(Снимка: Park Gyu Young Instagram)

„Celebrity“ ще бъде вторият проект на Park Gyu Young с Netflix. Драмата съдържа общо 12 епизода и е планирано да бъде излъчена през втората половина на годината.

Куон Юл

Kwon Yul е приветстван от множество проекти тази година. По-рано тази година той се завърна на малкия екран с екшън трилър „Полицейският род“ с Чой У Шик и Чо Джин Уонг.

(Снимка : KBS) Kwon Yul

Той също така повтори ролята си във втория сезон на романтичната мелодрама „Не, благодаря“ с Парк Ха Сун през януари 2022 г.

Освен това Куон Юл ще работи заедно с Jung Woo, Lee Yoo Mi и Park Se Young в предстоящата драма на tvN „Mental Coach Je Gal Gil“ тази година.

В него се разказва за историята на бивш състезател по таекуондо, който стана психически треньор, след като беше изгонен от националния отбор.

(Снимка: BH Entertainment, Saram Entertainment, Varo Entertainment, CL& Company)
Jung Woo, Kwon Yul, Lee Yoo Mi, Park Se Young

В драмата Куон Юл играе златен медалист по таекуондо и ръководител на Центъра за правата на човека към Спортния съвет. „Mental Coach Je Gal Gil“ се среща с публиката в края на годината.

Yeonwoo

Междувременно изгряващата звезда Yeonwoo се завръща със сериал на MBC „Golden Spoon“ с други идол, превърнал се в актьор Sungjae и Jung Chaeyeon.

(Снимка : KBS) Yeonwoo

„Златна лъжица“ разказва историята на променяща живота размяна на тела, при която беден млад мъж внезапно се превръща в мъж, роден със златна лъжица в устата.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Актуализация на актьорския състав на „Интровертен шеф“ 2022: Ще се завърнат ли Парк Хе Су, Йон У Джин с нов сезон?

Основният актьорски състав беше потвърден миналия февруари 2022 г. и започна снимките оттогава в съответствие с указанията за безопасност на здравните власти и има за цел да се появи на екрана преди края на годината.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Илайджа Мюли,