Choi Woo Shik информира феновете с кратък поглед върху дългоочакваната си среща и поздрав, наречена „Сън в лятна нощ“.

В 38-секунден клип, издаден от Какаова телевизия , звездата от 'Паразити' покани своите поддръжници за първата си среща с фенове, когато празнува 10-тата си година в индустрията.

Облечейки своето очарователно и обичайно момче в съседство, 31-годишният актьор приветства феновете си с весела аура за предстоящата си виртуална среща с фенове.

„Една лятна нощ, сънливо време, което дойде за мен, Полумесец искри. Добре дошли в стаята на У Шик“, гласи надписът.

В СЛУЧАЙ, КАТО ПРОПУСНАХТЕ: Чой Ву Шик привлича вниманието с невероятните си умения за общуване на английски в „Престой на Youn“

Научете повече за срещата с фенове на Choi Woo Shik

По-рано този месец агенцията на Choi Woo Shik, Management Soop, разкри, че звездата от „Време за лов“ ще бъде домакин на виртуална среща с фенове, за да отбележи 10-тата си годишнина от дебюта си.

Озаглавено „Сън в лятна нощ“, онлайн срещата ще бъде предавана на живо чрез Kakao TV на 5 юли.

В допълнение, Kakao Entertainment, който също стои зад успеха на януарското шоу на живо на Сузи, както и срещата на феновете на Park Seo Joon през май, ще отговаря за предстоящото събитие.

Срещата с феновете на Чой У Шик е начинът му да се свърже с феновете си, които са с него от началото на кариерата му през 2011 г.

Освен това корейско-канадският актьор искаше да изрази благодарността си към поддръжниците си чрез предстоящото събитие „Сън в лятна нощ“.

Начало на кариерата на Чой У Шик

Повече от десетилетие Чой У Шик плени сърцата на мнозина с привлекателността на момчето си в съседство и безупречните актьорски умения.

През 2011 г. се появява в първата си драма в сериала на MBC „The Duo“ и получава първата си голяма роля в „Special Affairs Team TEN“ на OCN заедно с Joo Sang Wook, Kim Sang Ho и Jo-An.

Името му обаче стана широко известно в света на K-драмата, благодарение на поредицата му от 2014 г. „Освободи ме“, „Обречен да те обичам“ и „Момчето до съседство“.

Интересното е, че Чой У Шик постигна световна слава, след като беше избран за една от звездите в хитовия K-зомби филм „Train to Busan“ с Гонг Ю, както и във филма „Паразит“ на Бонг Джун Хо, където той играе. ролята на учителя по английски, Кевин.

Чой У Шик Нова драма и филм

Тази година Чой У Шик е една от южнокорейските звезди от своето поколение, участваща в последователен проект.

31-годишният сърцелоп се очаква да се завърне на малкия екран с предстоящата си драма „Us That Year“ с Ким Да Ми и ще дебютира на 6 декември по SBS.

Освен дългоочакваната драма, той ще се появи като главна звезда в новия филм „The Policeman's Lineage“ с Джо Джин Уонг.

Choi Woo Shik е резервиран и зает тази 2021 г. с друг нов филм, след като му беше предложена ролята на посредник 1 във филма „Страна на чудесата“, който скоро ще бъде пуснат на екран.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Парк Бо Гъм, Сузи и други ще участват в предстоящия научнофантастичен филм „Страна на чудесата“

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Гека Уилс