„Безкрайна любов“ Jung Kyung Ho излъга Ryu Soo Young, че е баща на детето на Hwang Jung EUm.

В уикенд драмата „Безкрайна любов“ на SBS, излъчена на 17 августти, Han Kwang Chul (изигран от Jung Kyung Ho) започна да казва тежки думи на Han Kwang Hoon (изигран от Ryu Soo Young).

На този ден Хан Куанг Хун видя новинарска статия, че Су Ин Ае (изигран от Хуанг Джунг Юм) е бременна с детето на Хан Куанг Чул. След това Хан Куанг Хун се обади на Suh In Ae. Хан Куанг Хун каза: „Тогава искаш да повярвам, че новинарската статия е вярна, нали? Вие всъщност казвате, че In Ae е бременна с вашето дете? Какво се беше случило с In Ae?В този епизод In Ae беше видял Kwang Hoon, след като излезе от затвора. Веднага щом го видя, тя започна да плаче и да пролива сълзи, казвайки: „Всичко, което исках да направя, беше да те видя отново. Сега единственият човек, в когото трябва да вярвам, си ти. Тя проля тези сълзи, увиснала върху единствения човек, за когото Куанг Чул се интересуваше. Беше се отказал от цялото си богатство и ценности, за да се опита да спаси In Ae от затвора, защото беше започнал истински и искрено да се грижи за нея.

Междувременно „Безкрайна любов“ е драма на SBS, която се занимава с живота на героите от 70-те години до наши дни. Показва как мечтите на трима души са преплетени с техните индивидуални амбиции и романтика. Лий Хьон Джик е продуцент, а сценарист е На Йон Сук.