Всички фенове са залепени за „Hospital Playlist 2“, епизод 2, включващ необикновените герои на Yoo Yeon Seok, Jo Jung Suk, Jung Kyung Ho,Ким Дае Мюнг, Джон Ми До и останалата част от персонала на медицински център Юлдже.

След като постави рекордно постижение по време на дългоочакваната премиера, популярната медицинска K-драма постигна нов успех по отношение на рейтингите.

Според Nielsen Korea, Болничен плейлист 2 епизод 2 остана в съответствие с покачващите се рейтинги, след като получи среден рейтинг за цялата страна от 10,1 процента, това е леко увеличение спрямо дебюта на втория сезон на драмата с 10 процента.Да си припомним, най-новият четвъртък сериал на tvN е рекордът на най-високата драма с премиерни рейтинги.

Безопасно е да се каже, че цифрите ще продължат да се изкачват, докато драмата достигна своя финал.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: „Хоспитален плейлист 2“ Епизод 1 включва първата среща на Yoo Yeon Seok и Shin Hyun Bin + Jeon Mi Do избира приятелството пред Jo Jung Suk

Болничен плейлист 2 Епизод 2: „Двойката в зимната градина“ получава поклон от най-добрите приятели на Ан Юнг Уон

Болничен плейлист 2 епизод 2 даде на феновете смесени емоции от главните герои и поддържащите актьори.Както винаги, сезон 2 накара зрителите да изпитат известно вълнение, особено с Ан Джунг Уон (Yoo Yeon Seok) и Jang Gyeo Wool (Shin Hyun Bin), известни още като „двойката в зимната градина“.

Болничен плейлист 2 епизод 2 започна с плановете на д-р Ан да признае тайната си връзка с Джанг Гьо У на най-добрите си приятели.

С това той организира мини събиране над купа рамен и кошница с ягоди. Въпреки множеството прекъсвания от Лий Ик Джун (Джо Джунг Сук), Чае Сонг Хва (Джон Ми До), Ким Джун Уан (Джон Кюнг Хо) и Янг Сок Хюнг (Ким Дае Мюнг), той успя да признае статуса на връзката си.

„Виждам се с Gyeo Wool“, обяви той, добавяйки, че се срещат повече от месец.

След минута мълчание Ким Джун Уан осъзна, че Джунг Уон остава в болницата заради д-р Джанг.

Yang Seok Hyung се справя с трудна операция

Болничен плейлист 2(Снимка: tvN Official Instagram)

Болничен плейлист 2 Епизод 2 също показва как петимата лекари са се сблъсквали с различни видове медицински състояния.

Както се вижда в предишния епизод, Yang Seok Hyung и неговият жител Чу Мин Ха имаха сложен случай на бременност.След като пациентката се оплака, че се чувства стегнат, Мин Ха незабавно се обади на Seok Hyung и се наложи спешна операция.

С извадени крака и въже и поради преждевременното състояние на бебето, д-р Янг беше съкрушен, че не успя да спаси бебето, но за щастие майката оцеля.

След сложната операция той се чувствал нещастен и нямал представа как да утеши майката.

Въпреки болката, скърбящата майка остави кошница с цветя на д-р Янг със съобщение, в което благодари на лекаря.

Тя сподели, че чуването на сърцето на детето си дори само за миг означава много за тях и му казва, че не бива да съжалява.

Чае Сонг Хва, най-добрият неврохирург в Корея

Болничен плейлист 2(Снимка: tvN Official Instagram)

Напротив, Чае Сонг Хва ще бъде призната за безупречните си умения, след като спаси известна цигуларка от ужасен тумор.

Тя обаче отказа гостуването на телевизията и обясни на своя резидент, Хео Сун Бин (Ха Юн Кюнг), че иска екипът й да се присъедини към нея, защото това е победа за целия отбор.

Yang Seok Hyung става честен с бившата си съпруга

Болничен плейлист 2 епизод 2 също обхваща сложните отношения на Янг Сок Хьонг и бившата му съпруга.

След поредица от срещи за вечеря и кафе, д-р Янг казва на бившата си съпруга, че трябва да оставят връзката си зад гърба си и да продължат напред.

След това той признава, че да я види, му става неудобно.

Тъй като Yang Seok Hyung изяснява нещата с бившата си съпруга, това повдига въпроса дали той ще се затопли за Мин А, след като тя смело призна чувствата си към него.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Актрисата от „Хоспитален плейлист 2“ Шин Хюн Бин демонстрира голяма трансформация в Harper's Bazaar

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Гека Уилс