Любимата медицинска K-драма „Hospital Playlist 2“ даде на зрителите още един кръг от емоционални влакчета, докато сериалът на tvN се фокусира върху личния живот на главните звезди.

Епизод 5 показва по-дълбока връзка между Jo Jung Suk, Jung Kyung Ho, Yoo Yeon Seok, Kim Dae Myung и героя на Jeon Mi Do, заедно с техните колеги и пациенти.

„Хоспитален плейлист 2“ Резюме на епизод 5: Сестрата на Лий Ик Джун разкрива връзката си с Ким Джун Уан

Новият епизод започва с кратко обобщение на епизод 4. В драмата Лий Ик Сун (Квак Сун Йънг) разказва на Лий Ик Джун (Джо Джунг Сук) за болестта си и признава връзката си с Ким Джун Уан (Джон Кюнг Хо).По време на разговора им тя разкри, че е сложила край на нещата с него, като добави, че вината е негова.

След това Ik Sun посочи да не я пита за причината, но заяви, че „това е само една от често срещаните причини“.

Освен това тя спомена, че Джун Уан няма представа за състоянието й и иска да остане така.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: 4 пъти 'Hospital Playlist 2' Stars Jo Jung Suk и Jeon Mi Do Illustrated #BestfriendGoals

Малки победи за Чу Мин Ха

„Хоспитален плейлист 2“ епизод 5 също илюстрира как Чу Мин Ха (Ан Юн Джин) желае да научи повече за Янг Сок Хюнг (Ким Дае Мюнг).

Жителят на Ob-Gyn заведе Seok Hyung на кафе, за да му зададе личен въпрос. Да си припомним, на Мин Ха беше разрешено да задава само един въпрос на ден и той трябва да е свързан с работата.

След като вървяха в коридора, дуото се блъсна в бившата съпруга на Ян Сок Хьонг Юн Шин Хе (Парк Джи Юн.)

По това време Мин А беше зашеметена, след като началникът й я представи като „моя жител“ на Шин Хе, карайки сърцето й да трепти.

Това намеква за възможността строгият и сериозен Seok Hyung бавно да се нагрява към жителката на Ob-Gyn.

Лий Ик Джун защитава пациент от домашно насилие

Болничен плейлист 2(Снимка: twitter @iksongsplaylist)

„Болничен плейлист 2“ епизод 5 не само илюстрира личните предизвикателства на главните герои, но и тяхната изключителна връзка и привързаност към пациентите им.

Това се случи, след като Лий Ик Джун се занимава с пациент с рак на черния дроб и има тежък проблем с жлъчните пътища.

След като я провери по време на обиколките си, той вижда синини по челото на пациентката и подозира, че нещо не е наред със съпруга.

Последният епизод показва, че Ик Джун не е единственият, който е загрижен за пациента, но и за хирурга Джанг Гьо Вул (Шин Хюн Бин).

След като съквартирантката на пациентката се оплакала от шума, д-р Джанг веднага я проверил и станал свидетел, че е бита от съпруга.

Първоначалната й реакция беше да се справи с агресивния съпруг, но за съжаление тя беше хвърлена на пода.

В отделна стая тя беше порицана от неговия началник, че е твърде смела и посочи, че това може да я изложи на опасност.

От друга страна, Ahn Jung Won (Yoo Yeon Seok) обясни, че спасяването е било планирано от Ik Jun и дори поставя пациентката в интензивното отделение, за да й помогне да се съсредоточи върху възстановяването си.

Болничен плейлист 2(Снимка: TVn Official Instagram)

Yang Seok Hyung получава брутален съвет от Chae Song Hwa

Сега, когато любимата K-драма „Hospital Playlist 2“ достигна своя пети епизод, сюжетът става по-дълбок и бавно разкрива интригуващите истории на главните герои.

Последният епизод показва историята зад неуспешния брак на Yang Seok Hyung и какво е накарало двамата да се разведат.

По време на сериозния си разговор с Chae Song Hwa той осъзна, че „бракът не винаги е нещо лошо“.

Тя посочи, че той може да се ожени, ако иска, но Yang Seok Hyung спомена, че той „не иска да съсипе живота на никого“, като има предвид, че майка му е любопитната свекърва.

След това детският хирург отиде да си припомни как са преминали той и Шин Хе по време на брака си.

Yang Seok Hyung си спомни какво мисли за усилията, които е положил, за да накара връзката да работи; обаче, след като анализира ситуацията, Чейс Сонг Хва смята, че не е имало усилия, а само действия за избягване на проблема.

Докато разговорът им продължава, той спомена, че е страхливец и мисли само да избяга от тежката ситуация.

Неврохирургът остави Seok Hyung с най-добрия съвет и му каза: „Трябва да кажеш повече безполезни неща. Започнете с най-близките си хора, тези, които виждате най-често и с които се чувствате по-комфортно.'

Интересното е, че д-р Янг получи обаждане от Мин А и след кратък разговор той зададе лични въпроси като кой мол отива тя и така нататък.

„Болничен плейлист 2“, епизод 5, предполага назряващ роман между Янг Сок Хюнг и Чу Мин А.

В СЛУЧАЙ, КАТО ПРОПУСНАХТЕ: „Болничен плейлист“ е последователен като най-оживяващата драма + звездата от „Ти си моята пролет“ Сео Хюн Джин оглавява най-интересния актьор


KDramastars притежава тази статия.

Написано от Гека Уилс