Най-накрая! Актьорският състав на предстоящата драма на tvN Doom на вашите услуги ”, Seo In Guk, Park Bo Young и други присъстваха на първото им четене на сценарий.

Seo In Guk и Park Bo Young(Снимка: Официален Instagram на tvN)

Seo In Guk и Park Bo Young показаха добра химия по време на първата си среща

Актьори Seo In Guk, Park Bo Young,Лий Су Хюк, и Шин До Хьон изградиха ярка и силна синергия по време на първата си среща заедно.

„Doom At Your Service“ е планирано да се излъчва всеки понеделник и вторник по tvN. Режисьорът Куон Йънг Ил, който ръководи драми като „Костюми“, „Търсене: WWW“ и „Моето непознато семейство“, отговаря за предстоящия сериал. Сценаристът Им Меари е авторът на сценария.Освен главните главни роли, някои актьори, които също присъстваха по време на четенето на сценария, бяха Хи Джин У, който ще играе ролята на Кан Су Джа, SF9 Dawon като Tae Seon Kyung, Jung Ji So като Shin, Seung Jun Lee като Jeong Данг Мьон, Джу Хи Сонг като Чо Йе Джи и Чой Со Юн като Ким Да Ин.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: ПОТВЪРЖДЕНО: Парк Бо Йънг, Сео Ин Гук и Лий Су Хюк ще се обединят в нова фантастична драма

Актьорите и екипът на „Doom at your service“ се представиха

Режисьорът Kwon Young Il, който присъстваше и се радваше да се срещне с всички актьори, сподели своята благодарност към своите колеги, „Благодаря на целия персонал и актьори, които присъстват днес, за да започнем официално нашия проект. Със сигурност ще създам добра атмосфера, след като започнат снимките, така че всички да се чувстват комфортно на работа.

Междувременно писателят Им Меари също изрази, „Ще направя всичко възможно да представя добър и свеж сценарий!“ Актьорите и персоналът им отправиха бурни аплодисменти и аплодисменти.

актрисаПарк Бо Йънгкоято ще изиграе героя на Tak Dong Kyeong също сподели своите мисли за новия проект, върху който ще работят, „Щастлив съм, че съм тук с всички вас. Ще направя всичко по силите си и се надявам, че ще имаме приятна работа заедно.'

Пристигайки на мястото, актрисата излъчва дързък и прекрасен чар, тя също се чувства истинска, докато изразява емоциите си, карайки нейните съ-актьори и другия персонал да се потопят в нейната игра.

От друга страна, певец-актьорSeo In Guk, който трябва да играе ролята на Myeol Mang, също сподели кратко, но топло послание към всички присъстващи по време на събитието.

Той каза „Ще се радвам да науча много от всички вас и се надявам да прекараме незабравими моменти заедно, докато работим по тази драма.“

Начинът, по който чете своите реплики, показва колко напълно се е потопил в героя си, карайки всички да се вълнуват да започнат да работят вече.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от 서인국 Seo In Guk (@seo_cccc)

Разностранният актьор Лий Су Хюк и актрисата Шин До Хьон също бяха впечатляващи по време на своя ред в четенето на собствените си реплики. Lee Soo Hyuk ще играе героя на Cha Joo Ik, издател на уеб романи, който изпитва чувства към Tak Dong Kyeong.

Лий Су Хюк(Снимка: Instagram на Lee Soo Hyuk)

Един от официалните членове на tvN production каза, че им е харесало четенето на сценария. Всички актьори и екипи показаха силна връзка по време на първата си среща и той също призна, че нямат търпение да се срещнат скоро с всички зрители.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО:Seo In Guk и Jang Dong Yoon в разговори за участие в предстоящия блокбастър филм „Лов на вълци“

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс