Във вихрушката и подобна на лабиринт романтика на днешното поколение, романтичната комедия-драма на JTBC „Въпреки това“ (известна още като Algoitjiman или I Know) пуска зад кулисите фотосет на актрисата Лий Юл Юм, която играе ролята на Парк Бившата приятелка на Jae Eon (Song Kang) Yoon Seol Ah.

(Снимка: Namoo Actors SNS)

Истинската личност на актрисата Лий Юл Юм от „Все пак“.

Моделът и актриса Лий Юл Юм привлича много внимание и сладки комплименти от фенове и зрители със своята красота като богиня и усет за мода от клас А.

(Снимка: Namoo Actors SNS)

Моделът и актрисата носи модерен изцяло черен ансамбъл, от сладката й барета до елегантните й дрехи, съчетан с прекрасни дълги къдрици и нежна усмивка. Изцяло черният тоалет не просто привлече вниманието на публиката, но и подчерта нейната визуализация и красота.В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Бившата приятелка на Сонг Канг „Въпреки това“ Лий Юл Юм показва красотата си като кукла в Instagram

(Снимка: Namoo Actors SNS)

За разлика от Yoon Seol Ah, надменния, плашещ и напрегнат герой, който играе в драмата „Въпреки това“, плахата усмивка на актрисата Лий Юл Юм и неочакваното егио или сладост, докато е увита в сиво одеяло в студеното време, прави запалените фенове на „Все пак“ Усмихни се.

(Снимка: Namoo Actors SNS)

Зрителите са шокирани и изумени от професионализма на актрисата. Нейната игра в драматичния сериал и игривите изражения извън камерата са доказателство, че тя наистина е професионалист.

„Все пак“ Резюме на епизод 5

JTBC Instagram(Снимка: JTBC Instagram)
Актрисите от „Все пак“ Хан Со Хи и Лий Юл Юм

Много неща, както очаквани, така и неочаквани, се случиха в 5-ия епизод на хитовата драматична поредица „Все пак“, но срещата на Yoon Seol Ah (Lee Yul Eum) и Yoo Na Bi (Han So Hee) безспорно беше връхната точка на епизода .

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: Ким Сае Рон, Нам Да Реум и други се обединяват, за да се борят със злите духове в новия постер „Великият шаман Га Ду Шим“

(Снимка: JTBC Instagram)
Актрисата от „Все пак“ Хан Со Хи

Когато Yoon Seol Ah (Lee Yul Eum) посещава, тя случайно се блъска в Yoo Na Bi (Han So Hee) и пуска лилавата си запалка на земята. Ю На Би скоро разбира, че това е същата запалка, която Парк Дже Еон (Сон Канг) носеше наоколо.

(Снимка: JTBC Instagram)
Актрисата от „Все пак“ Лий Юл Юм

Напрежението между двете дами беше очевидно и интензивно, което накара зрителите да останат в края на местата си.

Въпреки че е очевидно, че двамата не се харесват един на друг и присъствието си, двете жени седнаха и разговаряха рационално, показвайки дълбочина и цвят на двамата герои.

„Въпреки това“ е продуциран от Studio N, Beyond J и JTBC Studios. Режисьор на драмата е Ким Га Рам, а сценарий е Юнг Уон.

Драмата „Все пак“ се излъчва всяка събота от 23 часа. KST.

Източник: ( един )

Коя беше любимата ви част в 5-ия епизод на „Все пак“? Споделете вашите мисли с нас в коментарите по-долу!

Следвайте KDramastars за още актуализации на Kdrama, Kpop и знаменитости!
KDramastars притежава тази статия.
Написано от Илайджа Мюли.