Гледайки го на пръв поглед, може да изглежда, че основната цел на поддържащите актьори в драмата е единствено да подкрепят главните или главните актьори. Но много пъти много от тях са способни да откраднат светлината на прожекторите с актьорската си игра. Понякога тето някои поддържащи актьори, които не са признати и не получават заслугата, която заслужават.

Докато сме на това, ще ви дадем списък с малкото поддържащи актьори от драми тази година, които смятаме, че спечелиха много внимание със страхотната си игра и невероятното си присъствие.

В наскоро приключилата драма Itaewon Class на JTBC южнокорейската певица и актриса Куон Нара изиграха ролята на Oh Soo Ah, умната и пълна с амбиции първа любов на главния герой Парк Сае Рой, изигран от Парк Со Джун . Тя показа невероятното си партньорство с Park Seo Joon, като изрази любовта на Oh Soo Ah към Park Sae Roy с дълбок поглед. Безкористната подкрепа и здравият състезателен дух накараха зрителите да се влюбят в нейния образ.актьор Лий Дже Ук създаде добро впечатление за малко повече от година, изобразявайки героите на Baek Kyung в минисериала на MBC Необикновена ти , 'в ролята на Seol Ji Hwan в ' Търсене: WWW ,“ и Марко в драмата „Спомени от Алхамбра“. Сега в „Ще отида при теб, когато времето е хубаво“ красивият актьор изобразява героя от пиесите Лий Джанг У. Той е сърдечен и е човек, пълен с хумор, отговорен да направи драмата забавна за гледане.

В продължаващата драма, озаглавена „Здравей, чао, мама“ с главната роля Ким Тае Хи и Лий Кю Хьонг , актрисата Го Бо Гьол изпълнява ролята на О Мин Джунг. Давай Бо Гьол печели много похвали и допълнения за нейната игра, която е претоварена с емоции. Ролята й на подкрепяща съпруга и мащеха наистина докосва сърцата на зрителите. В началото драмата привлече внимание, тъй като това е първата драма на Ким Тае Хи от пет години, но след като забеляза умелата игра на Го Бо Гьол, тя взе прожекторите като един от най-запомнящите се поддържащи актьори на годината досега.

В драмата на SBS „Хиена“ актрисата беше похвалена за нейните забавни актьорски умения. Драмата може да включва някои сериозни неща, като се има предвид, че се занимава със закона, Хуанг Бо Ра обаче носи комично облекчение с нейната химия с Джон Сук Хо и Ким Хе Су .

Превъплъщението на Ку До Кюнг от актьора Им Джу Хван в драмата „Играта: Към нула“ впечатли зрителите. Той играе ролята на съдебен лекар от Националната съдебномедицинска служба. Im Joo Hwan спечели светлината на прожекторите като антагонист, който признава грешките си.

„Играта: Към нулата“ наскоро приключи.