Включете се в TNT тази вечер в 20:00 ET, за да видите какво ще се случи на финалния двоен епизод на сезон 1 на „Библиотекарите“! Гледайте епизод 9 и 10, „И градът на светлината; And The Loom Of Fate“, използвайки нашите безплатни връзки за поточно предаване на живо. Резюме, спойлери, видео за предварителен преглед и много повече!

Според официалния синопсис на „И градът на светлината; И The Loom Of Fate,“ Епизод 9 и 10 от Сезон 1, „Случай на изчезнал човек води до нещо, което може да е извънземна инвазия в малък град. [По-късно] Dulaque променя хода на съдбата, поставяйки Baird през алтернативни времеви линии, които показват трансформиращите съдби на Библиотекарите и нейната собствена гибел. Финалът на сезон 1“, според TV Guide.

Уверете се, че сте се включили в TNT тази вечер в 20:00 ET, за да хванете цялото вълнение от сезон 1, епизод 9 и 10!

Няма ли да можете да гледате епизод 9 и 10 от сезон 1 на „Библиотекарите“ по телевизор? Е, ние ви покрихме с безплатни връзки за онлайн поточно предаване на живо!

Вижте поточно предаване на живо на „Библиотекарите“ в този безплатен канал за предаване на живо на TNT онлайн – щракнете тук за да гледате епизод 9 и 10 от вашия компютър! Можете също да разгледате епизода тук след излъчването му с любезното съдействие на TNT.

Какво да очакваме за двучасовия финален двоен епизод тази вечер? Предупреждение: предстоят спойлери!

USA Today избира двучасовия финал на сезона тази вечер като един от най-добрите си избори за гледане на телевизия в неделя вечер, като обяснява, че „Тази версия на сериала на TNT библиотекар movies достига своя финал на сезона, като Baird преминава през алтернативни времеви линии, които предлагат различни съдби на екипа. Очевидно обаче никой от тях не й се получава добре, което е нещо, което тя би искала да промени.

Искате ли допълнителни спойлери?

„Мечове, дракони и магия полудяха – финалът на неделния сезон от две части на Библиотекарите със сигурност ще зададе толкова въпроси, колкото (може) да отговори. Ще намери ли Флин Карсън Библиотеката? Ще бъде ли разкрита истинската самоличност на Дженкинс? пита Entertainment Weekly . Изпълнителният продуцент Дийн Девлин отговаря: „Чудесно е всички да гадаят и е толкова забавно да се види това, защото това означава, че хората наистина се интересуват. Ще ви дам този спойлер... на финала на сезона ще бъде разкрито кой е Дженкинс.

Според io9 , „Шоуто се превърна в конфронтация между Библиотекарите и техните врагове, Змийското братство, което определено ще дойде на върха във финала в неделя... Неделя има епично огромен финал, който [Джон] Ким не можа да каже ни много за. „Много искам да говоря за това“, но той не може. Той ни каза, че в първата част имаше много екшън и тичане - любимата му част от шоуто. Не толкова за Езекиил през второто полувреме. Това означава ли някаква подла кражба? „Не всъщност...“ е всичко, което Ким може да каже, и не много повече. Но ще видим завръщането на Дулак и Ламия и план, който ще „промени съдбите“.

Той наистина има обещание от сценаристите за втори сезон, ако дойде, „ще отиде“ на места, дори по-удивителни и нелепи от първия сезон.

Със сигурност ще бъде интересно да видим финала на сезона!Вижте видео за предварителен преглед на заключението на тазвечерния сезон 1 по-долу:

Какво още ще се случи тази вечер в сезон 1, епизод 9 и 10 на „Библиотекарите“? Ще трябва да изчакате и да видите! Настройте се на TNT или на една от нашите безплатни онлайн връзки на живо по-горе, за да уловите цялото вълнение на този двучасов двоен епизод от финала на сезон 1, наречен „И градът на светлината; И Станъкът на съдбата, започващ в 20:00 ET!