Преди да покажат своята химия в новата си правна драма „Big Mouse“, Лий Джонг Сук и YoonA от SNSD демонстрират заедно своята визуализация и перфектна фигура в новото списание.

YoonA от SNSD и Lee Jong Suk Stun в New Pictorial

Списание Elle Korea изслуша Lee Jong Suk и YoonA от SNSD за своя брой от март 2022 г. Известни с това, че са сертифицирани главоболници, двете знаменитости излъчваха силна харизма на снимките си за модното списание.

SNSD Юна(Снимка: Elle Korea Instagram)
SNSD Юна

Двете знаменитости в момента работят заедно за първата си драматична група, 'Big Mouse', известна още като 'Big Mouth'.На снимките, качени от списание Elle Korea, главните актьори се обличаха в Prada и Miu Miu и доказаха статута си на модни икони.

Лий Джонг Сук(Снимка: Instagram на Elle Korea)
Лий Джонг Сук

Актьорът от „W“ веднага отиде да снима „Голяма мишка“, след като приключи работата си по предстоящите си екшън-приключенски филми „Децибел“ и „Вещицата 2“.

Междувременно списанието пусна част от интервюто с корейския сърдечник.

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: „Децибел“ с участието на Лий Джонг Сук, Ким Рей и Ча Юн У пускат първите кадри + Филмът получава експлозивна инвестиция за филмовата индустрия

Когато го попитаха за ролята му на Парк Чанг Хо в „Голяма мишка“, Лий Джонг Сук каза, че иска да извади малко по-различна негова страна, сигнализирайки за нова трансформация.

Elle Korea пусна тийзър на интервюто на Лий Джонг Сук и YoonA

Lim YoonA, която ще отбележи 15-тата си годишнина от дебюта си, сподели, че чувства влиянието върху нейното представяне, независимо дали в актьорската игра или на сцената като член на Girls' Generation. Тя добави, че през 2021 г. й се случиха много неща, които я накараха да израсне като личност.

SNSD Юна(Снимка: Instagram на Elle Korea)
SNSD Юна

Lee Jong Suk и Lim YoonA имат своя чар, когато представят изпълненията си в драми. И двамата показват привързаност към актьорството. Тогава мъжката звезда беше попитана какви постижения му дава актьорството и той отговори: „Чувството за постижение идва от факта, че има хора, които ме подкрепят. Желанието да им се отплати (феновете) расте.

Лий Джонг Сук(Снимка: Instagram на Elle Korea)
Лий Джонг Сук

Актрисата от „Тихо“ й даде искрен отговор, като каза: „Подкрепата, която получих досега, ме промени изключително. След като изиграх роля, имам чувството, че натрупвам още една част от данни за хората в главата си.

Пълното интервю на YoonA и Lee Jong Suk за списание може да бъде намерено в предстоящия мартенски брой на Elle.

Очаква се „Голямата мишка“ да се излъчи през първата половина на 2022 г.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Майсторите на романтиката на KDrama Лий Джонг Сук, Ким Сон Хо, Канг Ха Нюл и Джунг Хе Ин за да се срещнат с зрителите с предстоящите си филми и драми

Вълнувате ли се от драматизма на Лий Джонг Сук и SNSD YoonA? Споделете вашите коментари с нас!

За повече корейски драми и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Това съобщи Шай Колинс.