Можете ли да си представите, че различни актьори играят главните роли в K-drama сериала, който обичаме? Ами ако никога не поемат ролята? Какъв би могъл да бъде резултатът? Ще бъде ли драматичната поредица все още хит, или ще е обратното?

Никой всъщност не знае, само фактът, че тези популярни драми са били перфектно изобразени.

Ето някои членове на актьорския състав, които първоначално отказаха и почти отхвърлиха предложението да бъдат избрани за главни роли.Гонг Ю (таласъм)

(Снимка: Instagram)

Драмата не само беше приета на местно ниво, но и международните зрители непрекъснато следят хитовата кабелна драматична поредица. Сериалът постоянно оглавяваше рейтинга на гледаемостта на кабелната телевизия, сега се чудя, че много фенове са се влюбили в него Гоблин себе си, Гонг Ю.

Въпреки това Гонг Ю първоначално отхвърли предложението да се присъедини към актьорския състав на Goblin, тъй като не беше достатъчно уверен, че ще успее да изпълни ролята си, тъй като актьорът се страхуваше да бъде в Kdramas.

В крайна сметка актьорът промени решението си, когато сценаристът Ким Юн Сук заговори с него, което го накара да приеме ролята удобно.

Сузи (Dream High)

(Снимка: Instagram)

Тази драма беше много популярна сред тийнейджърите и рейтингите достигнаха 18-20%. Става дума за шестима гимназисти, които мечтаят да станат K-pop идоли. Сузи като Го Хе Ми първоначално искаше да стане оперна певица, но трябваше да се заеме с мейнстрийм поп, за да изплати дълга на баща си.

Първоначално тя обърна предложението главно, защото не беше много уверена в актьорската си игра и се съсредоточи върху пеенето си по това време. Изненадващо, тя в крайна сметка прие ролята.

Джун Джи Хьон (Моята любов от звездите)

(Снимка: Instagram)

Тази най-високо оценена драма достигна среден национален рейтинг от 24,0%, според AGB Nielsen. Модата на много корейци беше силно повлияна и удари внезапен скок в поръчките на дрехи, аксесоари и продукти за грим, носени от Джун Джи Хьон.

Преди Джун Джи Хьон да приеме ролята, тя се подготвяше за друг филм, като по този начин първоначално отхвърли предложението. Въпреки това, когато възникна конфликт с графика на филма, това позволи на актрисата да освободи, което трябваше да бъде насрочено, и по-късно стана главната женска роля в „Моята любов от звездата“.

IU (Моят господин)

(Снимка: Netflix)

Тази оценена от критиката драматична поредица спечели 55-ите награди Baeksang Arts Awards за най-добра драма. Той изобразява живота на трима братя на средна възраст, заедно с жена (IU), която се бори с живота си, докато се събират и в крайна сметка си помагат да се излекуват един друг.

IU има мисли да отхвърли ролята отначало поради миналия й „Противоречие с Лолита“, тъй като смяташе, че ролята ще доведе до нежелани проблеми на нейните партньори. След разговор с режисьора тя се почувства спокойна и прие ролята.

Парк Хае Джун (Светът на женените)

(Снимка: JTBC)

Базиран на драматичния сериал на BBC One „Доктор Фостър“, „Светът на женените“ предизвика огромно внимание и дискусия за това как съпругата, която си отмъсти, когато съпругът й я предаде заради по-млада жена. А съпругът беше най-мразеният човек в сериала.

Въпреки това, Пак Хе Джун като съпруг първоначално отхвърли предложението, мислейки, че не може да изиграе ролята, тъй като се съмнява. Той се колебаеше и не беше много уверен. В крайна сметка, след като взе режисьора Byun Young Joo, той прие ролята и би било глупаво да я отхвърли, тъй като нейната главна дама ще бъде многократно награждаваната актриса Ким Хи Ае

Смирението, проявено от тези актьори, показва колко земни са те. Те също имат страхове като нас, страхът да се провалят и да бъдат нежелани. Независимо от това, те показват обещаващи действия, които определено завладяха сърцата ни.