Джун Су (изигран от Лим Джу Уан) прекара една нощ, за да си спомни (?) на медения си месец с Do Wha (изигран от Kang So Rah).

В епизода на ежедневната драма на SBS „Ugly Alert“ (сценарий Jung Ji Woo, продуцент Shin Yoon Seop), излъчен на 25 ноемврити, Джун Су и До Хи ядоха лекарства за настинка заедно, докато се смееха заедно през първата нощ на медения месец.

Джун Су работи усилено, за да направи единствена по рода си сватбена рокля за съпругата си До Хи до вечерта преди сватбата. До Хи беше ходила наляво и надясно до деня на сватбата, за да изпълни обещанието с акционера, докато работеше на работа.След щастлива сватба До Хи и Джун Су отидоха в хотела. Тъй като се бяха преуморили и сега бяха отпуснати, и двамата имаха тръпки и носеха дрехите си с тръпки, тъй като бяха болни.

В крайна сметка, вместо да прекарат сладко време заедно, те ядоха лекарства заедно и след това се сринаха заедно.

При това двамата помагат: „Какво правим сега?“ 'Знам нали?' тъй като бяха слаби и двамата се смееха на положението си.

Освен това те легнаха на леглото заедно и се потъркаха по бузите, когато започнаха да се усмихват, докато Джун Су и До Хи имаха щастливи усмивки на лицата си.

На следващия ден, за щастие, те се оправиха и показаха историята на двама души, любим съпруг и любима съпруга, които изживяха сутринта заедно, тъй като тя показа драматична емоция.

Междувременно на този ден Джун Су гледаше До Хи и всеки път, когато имаше сладък спомен, той хълцаше и повишаваше комичния елемент в драмата.