'Г-н. Актрисата от Queen Сеол Ин А и звездата от 'You Raise Me Up' Юн Си Юн трябва да си сътрудничат за нов романтичен филм.

Прочетете повече, за да научите подробностите.

Yoon Si Yoon и Seol In Ah ще участват в романтичния филм „Nikang Nakang“

YTN съобщи на 3 септември, че „Mr. Актрисата от Queen Seol In Ah и актьорът Yoon Si Yoon от „You Raise Me Up“ бяха избрани за работа в предстоящия любовен филм „Nikang Nakang“ (буквален превод).В допълнение към репортажа, снимачната продукция за този проект вече започна.

„Nikang Nakang“ ще бъде продуциран от Goblin Media, а режисьорът Lim Seong Yong е отговорен за управлението на филма.

Юн Си Юн(Снимка: Moa Entertainment)

Това е вторият път, когато Seol In Ah и Yoon Si Yoon ще работят заедно след първото си участие в MC на „2018 Dream Concert“, заедно с члена на ASTRO и актьора от „True Beauty“ Ча Юн У.

Seol In Ah(Снимка: Seol In Ah's Instagram)

От друга страна, тъй като за първи път ще работят заедно за филм, феновете и на двамата актьори вече очакват предстоящия им тандем и колко силна би била химията им в очите на зрителите.

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: Актьорът Yoon Si Yoon преговаря за работа със сценаристката на 'Record of Youth' Ха Мюнг Хи в предстоящата драма

Новите и предстоящите драми на Yoon Si Yoon

В момента актьорите са заети с работа по своите солови проекти. Yoon Si Yoon направи успешно завръщане на малкия екран с новия си сериал „You Raise Me Up“, чиято премиера беше на 3 август.

В драмата той си партнира с члена на EXID Хани.Парк Ки Уонг и Лий Джи Уон също са част от актьорския състав.

Юн Си Юн(Снимка: Moa Entertainment)

Yoon Si Yoon също е в дискусия за работа с нова драма, за която се твърди, че е написана от писателя на 'Record of Youth' и 'Doctors' Ha Myung Hee. Сериалът е озаглавен „Сега е красиво“ и Юн Си Юн е предложена да изиграе главната роля, Лий Хюн Дже, бракоразводен адвокат.

От „Mr. Queen“ към „The Office Blind Date“: Seol In Ah се завръща на малкия екран като приятелката на Sejeong

След успеха на мегахитовата ром-ком драма на tvN „Mr. Queen“, където Seol In Ah изигра ролята на Джо Хва Джин, красивата актриса е на път да се събере отново с колегата си от „Училище 2017“ Ким Седжонг в новата драма на SBS „The Office Blind Date“, където играе ролята на Най-добрият приятел на Седжонг.

Seol In Ah и Shin Hye Sun(Снимка: Seol In Ah's Instagram)

Продукцията на снимките на „The Office Blind Date“ ще започне през втората половина на 2021 г., а премиерата е насрочена за първото тримесечие на 2022 г.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: 'Г-н. Звездата на Queen Seol In Ah ще играе като най-добрия приятел на Sejeong в „The Office Blind Date“

Нямате търпение за Seol In Ah и Yoon Si Yoon в „Nikang Nakang“? Споделете вашите мисли с нас в коментарите!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс.