Бяха разкрити нови актуализации от предстоящата видео игра на Bungie, Destiny.

Изглежда, че датата на пускане на PC версията на Destiny е изтекла онлайн.Уебсайтът за игри Cyberland съобщи, че предполагаем потребител на NEOGAF е публикувал снимки на Destiny PC версията в Steam базата данни. Според записа в Steam базата данни на Destiny PC, датата на издаване на Destiny PC е ориентировъчно определена на март 2015 г.

Polygon съобщи преди, че изпълнителният директор на Activision Ерик Хиршберг призна, че искат Destiny да бъде включена в компютъра.„Това е [добро пасване] и е нещо, за което говорим и разглеждаме много внимателно, и очевидно има много смисъл с жанра и вида на играта. Отново без съобщения, но това е нещо, което е тежка тема за дискусия. И вие попитахте как се справяме със сложността на разработването за толкова много платформи, какво ще кажете за още една на всичкото отгоре?

„Знаеш ли, разработването на компютър е различно животно от разработването за конзоли и затова ние просто искаме да сме сигурни, че поставяме единия крак пред другия и го правим правилно и че е с възможно най-високо качество. Но очевидно виждам същите неща за естественото прилягане.

Междувременно Bungie получи някои положителни резултати и обратна връзка от бета теста на Destiny.

Според доклади от playstationlifestyle.net, Хиршбърг твърди, че бета тестът е бил успешен и че обратната връзка е почти повсеместно положителна и със сигурност е много успешна бета версия, както творчески, така и технологично.

В резултат на това Bungie сега работи върху няколко промени, за да направи играта по-добра преди стартирането на 9 септември.

„Както можете да си представите, научихме много, като наблюдавахме как играчите се ангажират с играта и чухме техните отзиви, а Bungie сега прави промени, за да оптимизира играта и всъщност го направиха и след алфата, така че това ще бъде, мисля, , непрекъснат процес, за да го направим по-добро изживяване и нищо не е по-важно за нас или за Bungie от предоставянето на страхотно изживяване на нашата общност и бета версията със сигурност ни помогна да направим това. Но бих ги описал като промени, а не като големи промени, тъй като видяхме, че основите на играта са много силни.'

На въпроса за l колко големи игри като Destiny и Call of Duty: Advanced Warfare биха могли да поддържат търсенето през цялата година в игровата индустрия. Хиршберг отговори с думите.

„За това колко игри може да поддържа индустрията, и по-специално екшън жанра от първо лице, мисля, че сме виждали в миналото, че по-специално екшън жанрът от първо лице е като цяло привлекателен, за да побере повече от един хитов хит. Имаше и други добри играчи в този жанр и това никога не е попречило на Call of Duty да даде невероятни резултати. Така че смятаме, че има място за повече от един хитов блокбъстър и просто възнамеряваме да имаме 2 от тях.

„Като казахме, ние наистина смятаме, че игрите са много различни една от друга. Call of Duty, както знаете, е груб, автентичен военен шутър, а Destiny е далечно бъдеща научнофантастична екшън-приключенска игра с много RPG характеристики. Така че всъщност, когато погледнете хората, участвали в бета версията на Destiny, всъщност смятаме, че Destiny има способността да се хареса не само на феновете на екшъна от първо лице, но и да привлече нови фенове в нашето портфолио, тъй като играта също е привлекателна за феновете на RPG и екшън-приключенски игри. Така че net-net, отговорът е, че ние вярваме, че индустрията може и ще поддържа и двете, и мисля, че историята показва, че винаги, когато издателите се появяват с пробивно страхотно съдържание с страхотно изживяване за феновете, те са склонни да намерят пазар. '

Очаква се Destiny да излезе на 9 септември за PS3, PS4, Xbox 360 и Xbox One.