„Двадесет и пет, двадесет и едно“ затвърди първото място в най-популярната драма. Главните звезди Ким Тае Ри и Нам Джу Хюк печелят високи актьорски класации.

Седмичната диаграма на Good Data Corporation включва текущите и предстоящите K-драми, които генерираха най-много шум. Освен това сериалът на tvN остана непобеден и в двете категории.

Класирането беше определено чрез данни, събрани от публикации в блогове, дейности в социалните медии, онлайн общности, новинарски статии и др.Най-популярната драма: „Двадесет и пет, двадесет и едно“ все още на първо място за 5 седмици наред

Двадесет и пет, двадесет и един актьорски състав(Снимка: Официален Instagram на tvN)
Двадесет и пет, двадесет и един актьорски състав

През втората седмица на март „Двадесет и пет, двадесет и едно“ остава на първо място като най-популярната драма. За пет поредни седмици драмата натрупа общо 32,43 точки.

Освен това, сериалът за навършване на възрастта се връща от най-високата си гледаемост за всички времена след лек спад в епизод 9.

Според Nielsen Korea, „Двадесет и пет, двадесет и едно“ епизод 10 достигна национален рейтинг от 10,9 процента. Драмата вече е най-гледаната програма в своя времеви интервал във всички канали.

Интересното е, че „A Business Proposal“ на SBS се изкачва от трето на второ място с 13,54 точки. „Млада дама и джентълмен“ се свлича на трето място.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: „Двадесет и пет, двадесет и едно“ получава критики за „неподходящата“ възрастова разлика на героите на Ким Тае Ри и Нам Джу Хюк

(Снимка: SBS)
Ким Седжонг, Ан Хьо Соп, Ким Мин Гю и Сеол Ин А

От шесто, криминалният трилър на SBS K-drama „Through the Darkness“ се изкачва на четвърто място, изпреварвайки „Прогнозиране на любовта и времето“ на пето.

За съжаление „Тридесет и девет“ не беше включен в последната седмична класация поради едноседмичната пауза на драмата след националните избори.

Две нови K-драми обаче стигнаха до топ 10. „Kill Heel“ на tvN попада в осемте, а сериалът „Crazy Love“ на KBS е на десето място.

Ето пълния списък на класациите за най-популярна драма за втората седмица на март.

 1. 'Двадесет и пет, двадесет и едно'

 2. 'Бизнес предложение'

 3. „Млада дама и джентълмен:

 4. 'През мрака'

 5. „Прогнозиране на любовта и времето“

 6. „Обичам FT. Брак и развод 3'

 7. 'Военен прокурор Доберман'

 8. 'Kill Heel'

 9. „Кралят на сълзите Лий Бан Уон“

 10. 'Луда любов'

Най-заслуженият актьор: Нам Джу Хюк, Ким Тае Ри в класацията на главните актьори

Двадесет и пет, двадесет и едно(Снимка: tvN Instagram) Ким Тае Ри и Нам Джу Хюк

От драма до класация на актьори, „Двадесет и пет, двадесет и едно“ все още доминира в седмичната класация. Вместо Нам Джу Хюк, Ким Тае Ри сега е на първо място, докато мъжката лидерска позиция е на второ място.

Подобно на класацията на драмата, звездите от „Бизнес предложение“ Ким Се Джонг и Ан Хьо Соп са съответно на третото и четвъртото място.

Що се отнася до ко-звездата на Ким Тае Ри и Нам Джу Хюк, Бона от WJSN, тя не успя да стигне до топ 3 и се плъзна на пето място.

За съжаление, няколко звезди, които се появиха в най-оживените актьори от миналата седмица, като Сон Йе Джин, Парк Мин Йънг и Парк Ха На, не са включени в класацията за тази седмица.

Вижте пълния списък на класациите за най-успешни актьори за втората седмица на март, както отбелязва Good Data Corporation.

 1. Нам Джу Хюк

 2. Ким Тае Ри

 3. Ким Се Чжон

 4. Ан Хьо Сеоп

 5. Ким Джи Йон (Бона от WJSN)

 6. Ким Нам Гил

 7. Джи Хюн У

 8. Ким Ха Нюл

 9. Лий Се Хи

 10. Сонг Канг

В СЛУЧАЙ, КАТО ПРОПУСНАХТЕ: „Тридесет и девет“ за излъчване на специално излъчване на фона на едноседмична пауза

KDramastars притежава тази статия
Написано от Гека Уилс