На 20-ия ден на август най-новата романтична комедия на MBC „Check The Event“ (известна също като „Please Check The Event“) с участието на Bang Minah от Girl's Day (по-известен мононимно като Minah), актьорът от „Мишка“ Kwon Hwa Woon и „ Актьорът на Силната жена До Бонг Соун Ан У Йон.

Новоиздадените кадри показаха безспирната любов на Мина и Куон Хва Уун един към друг.

Minah и Kwon Hwa Woon от Girl's Day споделят една шеметна целувка в „Проверете събитието“

Специалната драма на MBC „Check The Event“ изпълни екрана с красивата природа на остров Джеджу, съчетана с освежаващата и странна двойка Ха Сонг И и Парк До Кьом, изиграни съответно от Мина и Куон Хва Уон от Girl's Day.(Снимка: MBC) (Снимка: MBC)

Подобно на много други връзки, любовта на двамата герои един към друг е изправена пред много борби и трудности, което за съжаление доведе до раздяла.

В СЛУЧАЙ, КАТО ПРОПУСНАХТЕ: В БЪЛГАРИЯ: Вижте най-новите K-драми и епизоди, които да гледате безумно тази седмица

В наскоро пуснатите кадри Мина от Girl's Day и Куон Хва Уун споделиха трептяща целувка, която открадна вниманието на зрителите и също разби сърцата им.

(Снимка: MBC)

Интересното е, че публикуваните кадри очевидно показват безсмъртната им любов един към друг. Докато двамата бивши любовници седят един срещу друг, любовта, останала след раздялата, все още може да се усети.

(Снимка: MBC)

Кадрите, които уловиха докосването на устните на двамата, накараха пулса на зрителите да се ускори с толкова вълнение и замайване.

(Снимка: MBC)

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСВАТЕ: Намгунг Мин демонстрира отличните си умения като елитен специален агент в новия тийзър на „The Veil“

Продуцентският екип на „Check The Event“ сподели, че целувката между Song Yi и Do Kyeom означава много: „Това ще бъде ключова сцена, в която можете да познаете каква е искреността един на друг, въпреки че се разделиха. Моля, дайте много любов и подкрепа на Song Yi и Do Kyeom.'

Очакванията на феновете и зрителите се засилват каква промяна ще се случи между двамата бивши любовници.

„Проверете събитието“ Епизод 2 Спойлери

В пилотния епизод на драмата промените в отношенията на Ха Сонг И и Пак До Кьом бяха ясно очевидни. По време на пътуването си двамата продължиха да чертаят линии един за друг, като се увериха, че другият не я пресече и правеше нещата неудобни и за двамата.

След като пристигна на зашеметяващия остров Джеджу, разгорещената Сонг И пи с прекрасния екскурзовод на пътуването, Со Джи Ган, който се играе от актьора Ан У Йон.

В предварителния преглед на втория епизод, Сонг И се събужда в стаята на Джи Ган без спомен за случилото се предишната нощ. Докато се опитва да се върне обратно в стаята им, тя е хваната с престъпна ръка от бившия си любовник До Кьом.

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: „Любители на червеното небе“ пуска трети тийзър, показващ сложния роман на Ким Ю Джунг, Ан Хьо Соп и Гонг Мьонг

Двамата мъже в живота на Сонг И се сблъскаха един с друг в един момент и напрежението между двамата е безспорно очевидно.

Потенциален любовен триъгълник се готви в сърцето на остров Джеджу, засилвайки вълнението и очакването на зрителите.

„Проверете събитието“ датата на производство и излизане

Специалната драма на MBC „Check The Event“ с участието на Мина от Girl's Day, Kwon Hwa Woon и Ahn Woo Yeon е режисирана от режисьорите Ким Джи Хун и Лий Хан Джун, заедно със сценариста Ким Тае Джу.

Драматичният сериал е продуциран от Big Ocean Entertainment и Supermoon Pictures и разказва историята на двама бивши любовници, които се преструваха, че са отново заедно, след като побратимени пътуването на двойка до остров Джеджу.

(Снимка: MBC)

Лий Джин Хюк от UP10TION, Нам Кю Хи, Ким Йънг Сун и Ким Хи Чанг също ще се присъединят към двойката на остров Джеджу.

МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА: „Полицейски университет“ разкрива специален плакат, включващ B1A4 Jinyoung и невероятната химия на f(x) Krystal

Епизод 2 на „Проверете събитието“ е насрочен за излъчване в събота, 21 август, по MBC от 21:50 часа. KST.

Ще бъде достъпно и за стрийминг в iQIYI.

Вижте прегледа на епизод 2 „Проверете събитието“ тук:

Следвайте KDramastars за още актуализации на Kdrama, KMovie и знаменитости!


KDramastars притежава тази статия.

Написано от Илайджа Мюли.