На 15 септември телевизионната медия KBS2 пусна нови джентълмен и дама кадри, които показват наситения със събития живот на красивия вдовец Лий Йънг Гук, изигран от Кралица и аз актьорът Джи Хюн У.

Той също така подчерта интересния му любовен живот, както и красивите му потенциални любовни интереси, Парк Дан Дан и Джанг Гук Хи, изиграни съответно от актрисите Лий Се Хи и Уанг Бит На.

KDrama джентълмен и дама Намеци за сложния любовен живот на Ji Hyun Woo, включващ Лий Се Хи и Уанг Бит На

Новата драма за уикенда на KBS2 пусна нов набор от кадри на 14 септември, който включваше свързаните животи на Лий Йънг Гук, Парк Дан Дан и Джанг Гук Хи.(Снимка: KBS)

„Джентълмен и дама“ проследява историята на вдовец с три деца, който в крайна сметка се влюбва дълбоко в учителя на децата.

На наскоро пуснатите снимки Лий Йънг Гук, главен изпълнителен директор на компания, сподели контакт очи в очи с учителя на живо на децата си, Парк Дан Дан, което буди любопитство. Силно усещаното напрежение около двата героя завладя Young Guk и Dan Dan.

(Снимка: KBS) (Снимка: KBS)

Член на продуцентския екип остави коментар за двамата актьори. Той каза: „Ji Hyun Woo и Lee Se He работиха заедно усърдно, напълно се потапяйки в своите герои.“

(Снимка: KBS) (Снимка: KBS)

От друга страна, беше публикувана заснета снимка на Лий Йънг Гук и Джанг Гук Хи, които са бивши съученици и близки приятели, които са заобиколени от изтънчена романтична атмосфера, засилвайки любопитството.

Двамата бяха забелязани да се наслаждават на скъпото си и вкусно вино, докато се гледат с мед, който капе от очите им, което кара сърцата на потенциалните зрители да се раздуват от нетърпение.

(Снимка: KBS)

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Актрисата от 'Mystic Pop-up Bar' Парк Ха На се превръща в секси иконом в нова драма с Джи Хюн У и Лий Се Хи + 'Джентълмен и дама' разкрива нов плакат

Продуцентският екип на „Джентълмен и дама“ коментира химията между двамата актьори, „Джи Хюн У и Уанг Бит На създават разтърсващ момент. Връзката на двамата близки приятели ще се развива през целия сериал, така че смирено молим за вашата подкрепа и очакване.

Продукция и премиера на „Джентълмен и дама“.

„Джентълмен и дама“ е шедьовър, създаден от Шин Чанг Сеок и Ким Са Кюнг, който е продуциран от G&G Production.

Големи имена като Ahn Woo Yeon, Park Ha Na, Kim Young Ok и Yoon Jin Yi също са част от поредицата.

„Джентълмен и дама“ е насрочено за излъчване на 25 септември от 19:55 ч. KST на KBS2.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: „Джентълмен и дама“ споделя нови кадри с преливащата харизма на Ан У Йон и Юн Джин И + Споделете вълнението си от работата с Джи Хюн У и Лий Се Хи

Следвайте KDramastars за още актуализации на Kdrama, KMovie и знаменитости!

ICYMI, ето най-чаканото джентълмен и дама тийзър :


KDramastars притежава тази статия.

Написано от Илайджа Мюли.