Декември най-накрая е тук, пълен с невероятни нови драми в различни различни жанрове, от които да избирате. Освен това фокусираме светлината на прожекторите върху актьорите и актрисите, които празнуват рождените си дни този месец.

Ето популярните звезди на K-Drama, които са родени през декември и техните нови проекти, които да очаквате!

Лий Джунг Дже

Актьорът от „Игра на калмари“ Лий Джунг Дже навършва 50 тази година! Наистина тази година беше златна за световно признатия актьор след успеха на драмата му както на местна, така и на международна сцена.Lee Jung Jae за GQ Korea(Снимка: GQ Korea Official Instagram)

Lee Jung Jae за първи път открадна светлината на прожекторите с изявите си в наградените филми „Афера“ и „Градът на изгряващото слънце“.

Той също така участва в много популярни блокбъстър филми като „Il Mare“, „Over the Rainbow“ и „The Last Witness“, които доминираха на екраните в началото на 2000-те.

Лий Джунг Дже(Снимка: Lee Jung Jae Официален Instagram)

Lee Jung Jae също участва в огромната филмова поредица „Заедно с боговете“.

През 2021 г. той, заедно с Парк Хе Су, Уи Ха Джун и Джунг Хо Йон, доминираха в световните класации с успешния си смразяващ гръбначния стълб сериал на Netflix „Игра на калмари“.

(Снимка: Netflix Korea)

Сериалът беше огромен хит, който дори се превърна в тенденция във всяка част на света. Не само това, но също така спечели номинация на наградите Gotham за 2021 г.

Лий Се Йънг

Популярната актриса и красавица Лий Се Йънг също е родена в славния месец декември! Тази година навърши 30 години, актрисата със сигурност достигна нов етап в разнообразяването на актьорската си кариера.

Лий Се Йънг(Снимка: Instagram на Lee Se Young | Grazia)

Актрисата направи своя телевизионен дебют през 1998 г. с драма със сагеук „Пътят на Великата династия“.

След това Лий Се Йънг продължи да изобразява по-младите версии на главната женска роля в телевизионни драми „Дали наистина обичахме?“, „Земя на виното“, Dae Jang Geum и „Сестрите на морето“.

Лий Се Йънг(Снимка: MBC Official Instagram)

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Lee Seung Gi, Jang Do Yeon и Han Hye Jin ще работят заедно като MC за 2021 SBS Entertainment Awards

Маншет с червени ръкави - Лий Джуно и Лий Се Йънг(Снимка: MBC Official Instagram)

В момента Лий Се Йънг участва в най-новия петък и събота исторически романтичен комедиен сериал на MBC, „Червеният ръкав“, с Лий Джун Хо и Канг Хун.

Джо Джунг Сук

Казват, че животът започва на 40, но за Jo Jung Suk той е живял живота си пълноценно и продължава да го живее!

Джо Джунг Сук(Снимка: Hospital Playlist Official Instagram)

Актьорът от „Hit-and-Run Squad“ предизвика много шум през 2021 г. за „Hospital Playlist“, огромният хит на неговата медицинска драма, заедно с Jeon Mi Do, Yoo Yeon Seok, Jung Kyung Ho и Kim Dae Myung.

Джо Джунг Сук от Hospital Playlist 2 Still(Снимка: Официален Twitter на tvN)

Феновете и зрителите харесаха втория сезон на драмата, дори очакваха трети сезон. Освен това, 41-годишният актьор в момента се подготвя за предстоящия си филм „Nation of Happiness“, който трябва да излезе по-рано през 2022 г.

Парк Бо Йънг, Джо Джунг Сук(Снимка: tvN Instagram)

Джо Джунг Сук се появи за първи път в известните K-драми „Oh My Ghost“, „Two Cops“, „Nokdu Flower“ и във филмите „My Annoying Brother“, „Time Renegade“ и „Exit“.

Ким Сон Чеол

Роден в последния ден на декември, Ким Сон Чеол доказва, че и той принадлежи към групата талантливи хора, родени в най-славния и проспериращ месец.

Ким Сон Чеол(Снимка: Instagram акаунтът на Story J)

Ким Сон Чол е най-младият в списъка, който тази година ще навърши 32 години. Въпреки това, въпреки че беше млад, той също имаше своя справедлив дял от постижения и награди под колана си.

Актьорът получи пробивната си роля в екшън драматичния сериал от 2017 г. „Prison Playbook“ с Парк Хе Су и Юнг Кюнг Хо.

Ким Сон Чол в(Снимка: Kim Sung Cheol Instagram)

Тази възможност започна кариерата му и веднага беше избран в сериала на OCN „Играч“ през следващите години.

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСВА ТОВА: Ким Да Ми, Чой У Сик и Ким Сон Чол излъчват дружелюбие в освежаващия плакат на „Нашето любимо лято“

Ким Сон Чеол също участва в няколко най-рейтингови драми като „Вятърът духа“, „Хрониките на Артдал“, „Харесвате ли Брамс?“ и „Сладък дом“.

(Снимка: SBS)

„Анархист от колонията“, „Твърде горещ, за да умре“ и „Ким Джи Йънг: Роден през 1982 г.“ са най-забележителните му филми.

През 2021 г. Ким Сун Чеол украсява малкия екран със своята празнична ромком драма „Нашето любимо лято“ с Чой У Сик и Ким Да Ми. Драмата е насрочена за излъчване на 6 декември по SBS.