JTBC(Снимка: Kiltandkeeley)
JTBC „Добрият детектив“

Добри новини за всички фенове на мегахитовата криминална поредица от 2020 г. „Добрият детектив“. Те ще се завърнат на малкия екран с нов вълнуващ сезон!

Сезон 2 на „Добрият детектив“ най-накрая ще се срещне с публиката и ще започне продукцията през октомври 2021 г.

На 16 април, според медиен доклад, източник от JTBC обяви, „Добрият детектив“ ще се срещне с зрителите следващата година (2022) за сезон 2. И ние сме на път да започнем снимките през октомври тази година (2021 г.) ).'

Джанг Сеонг Джо(Снимка: Instagram на Jang Seung Jo)

Вече беше казано по-рано, че може да има възможност за сезон 2, тъй като „Добрият детектив“ спечели последователно високи рейтинги на зрителите през цялата дата, откакто беше излъчен. И след допълнителни дискусии, продукцията вече реши да прокара проекта през 2022 г.Можете също да прочетете: „Добрият детектив“ на JTBC се издига високо по рейтинг с финал + възможност за сезон 2

„Добрият детектив“ се излъчи миналия юли – август 2020 г. Той разказва историята на детективи, живеещи в реалния свят, където присъстват неравенство и несправедливост. Детектив Kang Do Chang (Son Hyun Joo) и Oh Ji Hyuk (Jang Seung Jo) се обединиха, за да накажат всички престъпници. Неговата уникална концепция за историята на обикновените хора, които се справят с подобни борби в обществото, остави впечатляващо въздействие върху публиката.

Актьорите Son Hyun Joo и Jang Seung Jo ще останат като главни главни роли

(Снимка: Gdatamart)

Актьорите Сон Хюн Джу и Джанг Сеунг Джо също се очакваше да се завърнат като главния актьорски състав на сериала. Техният тандем е едно от нещата, които се откроиха и оцениха зрителите. И привеждането им отново в един кадър ще даде силно въздействие на драмата.

Прочетете също:„Добрият детектив“ на JTBC записва най-високите си зрителски рейтинги

След като чуха новината, феновете бяха много развълнувани и щастливи да разберат, че идва нов сезон. Те също се надяват, че освен главните двама актьори. Актрисата от „Мис Хамурапи“ Лий Илайджа, която също беше част от първия сезон, също ще се присъедини отново към проекта.

(Снимка: Kiltandkeeley)
'Добрият детектив'

Ще имаме ли още един сладък романс между Лий Илайджа и Джанг Сеунг Джо?

Любовната химия между героя на Лий Илайджа, Джин Со Кюнг, и Джанг Сеунг Джо в ролята на О Джи Хюк направи страхотно впечатление на запалените зрители. Тяхната сладка и сладка връзка също беше една от причините феновете непрекъснато да обичат шоуто.

Междувременно актьорът Jang Seung Jo в момента снима предстоящия си сериал „Snowdrop“ заедно с Джису от BLACKPINK и звездата на Hallyu Jung Hae In. Той ще играе ролята на Лий Канг Му, усърден лидер на организация. Това бележи първата драма на Jang Seung Jo от 2021 г. след „Добрият детектив“ през 2020 г.

Развълнувани ли сте от сезон 2 на „Добрият детектив“? Споделете вашите мисли с нас в коментарите по-долу!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс