В „The Devil Jude“ епизод 14, след неочакваната смърт на Yoon Soo Hyun (Park Gyu Young), Ким Га Он (GOT7 Jinyoung) става по-смел, за да въздаде справедливост за смъртта на Soo Hyun.

Ким Га Он скърби за смъртта на Yoon Soo Hyun

Виждането на Yoon Soo Hyun да умира пред него прави Ким Га Он слаба и загубена. Покрита в кръв и бореща се да говори, Юн Су Хьон все още каза „Обичам те“ на Га Он като последните й думи.

Ким Га Он не можеше да не скърби и не мисли за никого освен Юн Су Хьон. Той избухна в плач пред гроба й. Kang Yo Han (Ji Sung) и Elijah (Jeon Chae Eun) показаха своята симпатия и решиха да останат до Ga On, докато той започне да се възстановява напълно от Yoon Soo Hyun.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: „The Devil Judge“ Епизод 13: Jinyoung от GOT7 целува Park Gyu Young, но я губи за миг

Кан Йо Хан намира нов свидетел, който да се изправи срещу Хо Джунг Се

С всички бунтове, които се случват в бедния район, където Yoon Soo Hyun беше убит, и повечето от бедните хора, живеещи в района, бяха пребити до смърт, Kang Yo Han и Kim Ga On се срещнаха с д-р Yoon Myung Jin, лекарят, който може да свидетелства че вирусът не е верен и е просто фалшива пропаганда, използвана от правителството.

Juk Chang (Lee Hae Woon) беше следващият обвиняем в съда. Kang Yo Han искаше Juk Chang да разкрие, че Heo Joong Se (Baek Hyun Jin) е човекът, който продължава да му дава заповеди да усложни всичко.

Дяволският съдия(Снимка: Официален Instagram на tvN)

Но по време на реалното предаване на живо, Yoon Myung Jin не успя да се покаже. Тогава Канг Йо Хан разбра, че единственият свидетел, който свидетелства по въпроса, вече е намерен мъртъв, както каза адвокатът на Джук Чанг.

Междувременно хората зад фондация „Социална отговорност“ бяха заети с настройването на съдебното предаване на живо и намират за интересно, че Канг Йо Хан няма кого да покаже като свидетел по делото.

Juk Chang получава смъртно наказание от Kang Yo Han

Саботажът накара Йо Хан, О Джин Джу и Ким Га Он да се почувстват тревожни, защото може да не получат справедливостта, която търсят. Главният съдия обаче разкри, че е подготвил нещо и поиска двамата просто да гледат.

Kang Yo Han показа всички доказателства, които има срещу Heo Joong Se и Juk Chang. Публиката беше отвратена и искаше незабавно да накаже Джук Чанг.

След като разкри всички карти, които имаше срещу Juk Chang и видя всички щети, които нанесе, той беше осъден на токов удар.

Всички в съда бяха шокирани от избора на наказанието на Кан Йо Хан, включително Ким Га Он и О Джин Джу (Ким Дже Кюнг) не можеха да повярват. Решен, че е така, Кан Йо Хан помоли обществеността да гласува.

Мин Джунг Хо се опитва да просвети ума на Ким Га Он и да се изправи срещу Канг Йо Хан

Мин Джунг Хо (Ahn Nae Sang) се отказа от работа и започна да говори за истината, която се случва в съда. След като видя новината, Ким Га Он веднага отиде в офиса на Мин Джунг Хо.

Двамата поговориха сериозно за хаоса, който се случва в съда заради Канг Йо Хан. Ким Га Он се опитва да защити главния съдия, докато Мин Джунг Хо не разкрива, че преди да умре, Юн Су Хюн е разследвала миналото на Йо Хан, за да докаже, че той е зъл.

Той каза на Ga On, че Yoon Soo Hyun е намерил човек на име Джоузеф и той е бил контролиран от Kang Yo Han. Мин Джунг Хо се опита да просветли ума на Ким Га Он и да държи очите му отворени.

Това обърка Ким Га Он и го накара да се сети за всички предупреждения, които Yoon Soo Hyun му каза преди срещу Kang Yo Han. Докато беше в средата на екзекуцията за Juk Chang, Ким Га Он реши и обяви спешно предаване, в което обяви, че всичко, което се случва в съда, е измислено.

Канг Йо Хан беше предаден от Ким Га Он. Междувременно Мин Джунг Хо беше изненадан да гледа съобщението на Ким Га Он.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Съдията на дявола“ зад кулисите: Джи Сон и Ким Мин Джун разкриват тайните на тяхната мощна игра в драмата

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс.