Главните актьори Ан Хьо Сеоп, Ким Седжонг, Ким Мин Гю и Сеол Ин А също придобиха огромна популярност благодарение на емблематичните си роли.

Но знаете ли, че зад успешния си път и добрия кастинг на тази актриса за първи път е предложена ролята на главната женска роля?

Знаеше ли? Джо Бо А трябваше да играе ролята на Шин А Ри

Много фенове на K-драмата са се насладили на романтично-комедийния сериал „Бизнес предложение“. Със своя клише сюжет, главните звезди успяха да го направят необикновено. Той дори оглави най-оживената драма от седмици.Специален коментар за бизнес предложение(Снимка: Официален Instagram на SBS)

Актрисата-идол Ким Седжонг изигра перфектно ролите на Шин Ха Ри и Шин Гъм Хи. Първоначално, още през март 2021 г., корейските медии публикуваха множестводокладиче именно Джо Бо А беше избран за главната роля и вече обмисляше да приеме предложението.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: „Бизнес предложение“ да пусне 4 оставащи епизода? Ето какво знаем

(Снимка: SBS Drama Official Instagram)
Ким Седжонг

Освен това феновете, които са прочели оригиналния уебтун, се съгласиха, че тя идеално пасва за ролята на Шин Ха Ри. Те са убедени, че тя може да изиграе добре героя на Shin Geum Hee.

Вместо това Джо Бо А реши да участва във „Военен прокурор Доберман“.

За съжаление нямаше публикувани новини, потвърждаващи дали актрисата е отпаднала от проекта. Но обществеността беше изненадана, когато Джо Бо А беше избран за друга главна роля във „Военния прокурор Доберман“ на tvN.

Джо Бо А(Снимка: Официален Instagram на tvN)

И двата сериала са заснети в един и същи период в края на 2021 г., което прави невъзможно участието на звездата от „Приказката за деветте опашки“ в два проекта.

Поради това феновете спекулираха, че Джо Бо А иска да грабне възможността да разработи нов образ като актриса. Въз основа на предишните си роли, тя е изиграла същия тип образ на красива, очарователна, известна дама.

Джо Бо А(Снимка: KeyEast Entertainment Instagram)

В нейния драматичен дебют „Млъкни! Flower Boy Band' през 2012 г., тя играе ролята на Im Soo Ah, муза на известната рок група. След това тя се появи в сериала на KBS „Всичко за моята майка“ като сладко богато момиче. Тя бавно премина към по-предизвикателна роля на разследващ журналист във фентъзи сериала на tvN от 2020 г., „Приказка за деветопашката“, който й помогна да развие добро актьорско портфолио.

Сега, когато тя се появява като яростен военен прокурор в драмата за отмъщение „Военен прокурор Доберман“, Джо Бо А направи успешна трансформация. Тя показва неограничен талант и умения в сериала. Тя подстрига косата си късо и носи военна униформа, която показва силна аура.

Джо Бо А(Снимка: Официален Instagram на tvN)

Въпреки че не успя да ръководи драмата „Бизнес предложение“, Джо Бо А все пак направи успешна трансформация с настоящата си роля и й показа невиждани досега умения на екрана.

Гледайте Jo Bo Ah всеки понеделник и вторник във „Военен прокурор Доберман“ по tvN.

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И:Съдебните драми „Ювенално правосъдие“, „Военен прокурор Доберман“ набират популярност – ето защо

Какво мислите за тази новина? Споделете вашите коментари с нас!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Шай Колинс написа това.