OCN току-що представи новия фотоапарат за дългоочакваната роля на Лий Джун Хюк в предстоящата драма „Dark Hole“.

Мрежата сподели поредица от снимки над тях официален Instagram показвайки 37-годишния актьор, докато изобразява героя на Yoo Tae Han, който се озова в средата на хаоса в родния си град Муджиши.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от официалния Instagram на OCN (@ocn_original)Феновете реагират на снимките на Lee Joon Hyuk за „Dark Hole“

След това феновете изразиха вълнението си от секцията за коментари и споменаха как нямат търпение да видят актьора от „Непознати“ за новия му проект.

„Нямам търпение повече, МНОГО СЕ ВЪВЪЛДУВАМ ЗА ЛИ ДжУН ХЮК“, написа един потребител, докато друг посочи, че се завръща с OCN.

'LJH OCN отново,' написа друг фен .

От друга страна, т трети потребител похвали колко добре изглежда и коментира: „Лий Джунхюк става все по-горещ“, докато четвърти вентилатор изрази точната мисъл и публикува: „Уау.. Лий Джун Хюк е на“, последвано от две огнени емоджи.

интересно е, индивидуален повтори същото чувство и каза: „Той става все по-млад и по-млад или какво?“

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Новата драма на OCN „Dark Hole“ представя главните звезди Ок Вин и Лий Джун Хюк

Снимки на Ким Ок Бин като детектив Лий Хва Сун за „Dark Hole“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от официалния Instagram на OCN (@ocn_original)

Преди това OCN отказа снимки за Ким Ок Бин Първото търсене на предстоящия екшън-драматичен сериал.Тя влиза в ролята на Лий Хва Сун - полицейски детектив в регионалното звено за разследване на столичната полицейска агенция в Сеул, който става свидетел на превръщането на хората в опасни същества, след като вдишва мистериозен тъмен дим от дупка.

В неотдавнашен доклад продуцентски екип похвали двете главни звезди и тяхната „синергия“, тъй като те дадоха справедливост на съответните си герои, като каза:

„Контрастът между тези две страни беше развит още повече от подробната работа на Лий Джун Хюк в анализа на характера. Синергията между Лий Джун Хюк и Ким Ок Бин, докато техните герои се опитват да спасят хората около тях, беше извън класациите. Моля, очаквайте с нетърпение справедливостта на Yoo Tae Han.

Актьорски роли, издание и синопсис на „Тъмна дупка“.

Режисьор е Ким Бонг Джу, чиито творби включват филмите от 2015 г. „Телефонът“ и „Бабо, добър кадър!!“ Новият сериал на OCN трябва да дебютира на 3 април.

дописан като чудовищен екшън трилър, т.еt следва историята на група оцелели, които се опитват да се борят за живота си срещу хора, които са мутирали в опасни живи същества.

Дилемата възниква, когато Лий Хва Сун получава телефонно обаждане от убиеца на съпруга си, който я инструктира да отиде в град Муджиши.

За нейна изненада целият град е в суматоха и изглежда е в постапокалиптична сцена. Там тя се срещна с Ю Тае Хан, който е родом от Муджиши, шофьор на катастрофа и бивш полицай.

И Лий Хва Сун, и Ю Тае Хан се опитват да оцелеят и да разгадаят хаоса в споменатия град, докато срещат определени хора по пътя със същата цел да останат живи.

Като изключим Лий Джун Хюк и Ким Ок Бин , други членове на актьорския състав включват Yoon Jung Hoon като Woo Sang, Park Keun Rok, който ще играе ролята на Choi Seung Tae, Jang Sung Won като Lee Young Tae и Lee Ha Eun като Yoon Saet Byeol

ПРОВЕРЕТЕ СЪЩО: Лий Джун Хюк от „Stranger 2“ се сблъсква с проблем с фен кафенето си

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Гека Уилс