Феновете и зрителите не можеха да не са тъжни, тъй като VIXX Ravi – всестранният певец, танцьор и артист – обяви, че напуска актьорския състав на „2 дни и 1 нощ“.

VIXX Ravi обявява решение да напусне „2 дни и 1 нощ“

VIXX Рави обявява, че ще напусне актьорския състав на „2 дни и 1 нощ“.

VIXX Ravi напуска ли „2 дни и 1 нощ“? Ето какво знаем(Снимка: GROOVL1N Официален)
VIXX Рави

В четвъртък, 21 април, VIXX Ravi проведе собствено предаване на V Live, за да общува с феновете. По време на чата той разкри, че е заснел последното си пътуване „2 дни и 1 нощ“.Той сподели: „Наскоро отидох на последното си пътуване със семейството „2 дни и 1 нощ“. Исках първо да ви кажа [феновете и зрителите] за решението си, затова направих това предаване.

Заради настоящите и бъдещите си планове VIXX Рави реши да се оттегли от шоуто. Това обаче не е официално обявено, но изпълнителят заяви, че е „крайно време да бъде готов“.

МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА: Лий Сонг Кьонг ще се появи в нова романтична драма с Ким Йънг Куанг? Ето какво знаем

По време на предаването той намекна и за предстоящия си военен набор. В момента той усърдно се подготвя за албум, както и за своя концерт „REVOIR“. Тогава VIXX Рави погледна назад към времето си като член на актьорския състав на „2 дни и 1 нощ“.

„Времето лети толкова бързо“, каза VIXX Рави въпросително. „Прекарах си добре с моите хюнг (по-големи братя) и На Ин У. Давам всичко от себе си в това, което мога и трябва да направя. Надявам се да се срещнем отново и да си прекараме добре.

Въпреки че е тъжно, че напуска шоуто, VIXX Ravi има много изненади за феновете.

2 дни и 1 нощ Сезон 4 Актьори(Снимка: KBS2)

VIXX Рави се присъедини към актьорския състав на четвъртия сезон на „2 дни и 1 нощ“ през декември 2019 г. и стана част от шоуто за две години и четири месеца.

В момента той е активен като соло изпълнител под собствената си агенция GROOVL1N и ще проведе четвъртия си самостоятелен концерт „REVOIR“ на 8 май.

Членът на актьорския състав на „2 дни и 1 нощ“ Na In Woo ще се появи в множество проекти през тази 2022 г.

Преди оттеглянето на VIXX Рави, актьорът На Ин У стана член на актьорския състав през януари 2022 г. след напускането на Ким Сон Хо през октомври 2021 г.

Na In Woo(Снимка: Instagram на Na In Woo)

Na In Woo се вписва идеално и се присъедини към забавлението с VIXX Ravi, DinDin, Moon Se Yoon и други членове на актьорския състав на „2 Days & 1 Night“.

За първи път се появява в популярни драми „Mystic Pop-up Bar“, „Mr. Кралица“, „Река, където изгрява луната“ и наскоро „На разстояние пролетта е зелена“.

Освен „2 дни и 1 нощ“, Na In Woo е зает с подготовката за предстоящите си проекти през 2022 г.

Той се присъединява към Cho Yi Hyun, Kim Hye Yoon и Yeo Jin Goo в предстоящия филм „Подобен“, който разказва за любовта и приятелството между мъж и жена, които се влюбват, въпреки че живеят в различни периоди от време.

Ким Со Хьон и На Ин У (4)(Снимка: KBS Instagram) Ким Со Хьон и На Ин У

Na In Woo също се съчетава с Girls' Generation Seohyun в романтичния фентъзи сериал „Jinx's Lover“.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Na In Woo, Girls' Generation Seohyun се двойка в новата фантастична романтична драма „Jinx's Lover“

Той се съсредоточава около историята на беден, нещастен мъж (Na In Woo), който постепенно си пада по богата и изтънчена жена (Seohyun).

SNSD Seohyun и Na In Woo(Снимка: SNSD Seohyun и Na In Woo Instagram)

„Любовникът на Джинкс“ е най-новата драма на KBS2 от сряда и четвъртък и е насрочена за излъчване през юни 2022 г.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Илайджа Мюли.