един(Снимка: SBS)

Законът на джунглата: нулева точка е готов да поздрави зрителите и феновете на шоуто с изцяло нов и още по-ожесточен режим на оцеляване.

SBS's Законът на джунглата: Домашно издание (наричани по-долу като Законът на джунглата ), който започна да се излъчва през август, печели горещ отзвук и световно внимание, като всеки сезон показва нова концепция за оцеляване в джунглата. Продуцентският екип каза: „Законът на джунглата“, който ще бъде излъчен на 24-ти, ще покаже „Нулева точка“.

След това продуцентският екип представи, „Нулева точка“ буквално ще покаже оцеляване в джунглата, изпълнено с предизвикателства в състояние на липса и нищо. Те добавиха, че актьорският състав ще трябва да оцелее в джунглата без никаква помощ или инструменти.Актьорският състав на това Нулева точка епизодът ще задоволи зрителите със силна жизнеспособност и нови предизвикателства. Водени от шефа Ким Бьонг Ман, ентусиазираната „жена воин от джунглата“ Парк Се Ри, Гари с изключителна бързина, „естествен мъж“ Лий Син Юн, „моряк“ Хео Гьонг Хуан, „всестранният талант“ Юн Юн Хе и най-младият актьорът Ки Хун ще поздрави публиката с странен чар.

В предишното предаване Законът на джунглата: Дивата Корея , мощни членове на актьорския състав като Парк Чан Хо, Парк Се Ри, Лий Бонг Уон, Пак Ми Сон и Чу Сеонг Хун показаха реалистично оцеляване при бедствие в отдалечени райони на Корея.

Следващият епизод на Ловец и готвач привлече вниманието на зрителите със специална концепция, показваща възможно най-добрата кухня чрез получаване на диви съставки, които растат в красивата природа на Южна Корея. По-специално дивите съставки, събрани от членовете, и прекрасната натурална кухня готвачът Джи Хо Лим, „скитащ ядец“, направен с тях, осигуриха изцеление на сетивата и беше интересен епизод.

Законът на джунглата: нулева точка ще бъде излъчен за първи път в 20:55 KST на 24 октомври 2020 г. (събота) с всички нови ожесточени и още по-безразсъдни опасности от гората без никакви инструменти!