Мун Га Янг сподели мислите си за това, че е в развлекателната индустрия от дебюта си през 2006 г.

В нея скорошна снимка със списание Star & Style В априлския брой 24-годишната знаменитост изненада феновете с готовия си за пролетта ансамбъл.

Актрисата от „Изкушената“ изглеждаше като ефирна богиня, докато обличаше макси рокля с дълги ръкави на цветя и косата й беше оформена на вълнообразни къдрици без усилие.На следващата снимка тя се появи в струяща се бохо рокля, съчетана със сандали с вратовръзка, докато позира в скалиста част на плажа.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от 앳 스타일 (@ star1) (@ atstar1magazine)

В секциите за коментари феновете не могат да не бълнуват красотата на Мун Га Йънг.

'Богиня на пролетта... uri Youngie е най-красивата,' пише един , докато втори вентилатор повтори същата позиция и каза: 'много красива цъфтяща гомосексуална.'

От друга страна, един човек развълнува актрисата и посочи колко е талантлива.

„Моята фея, красивата и талантлива Гаюнг.“

ПРОВЕРЕТЕ СЪЩО: ГЛЕДАЙТЕ: Мун Га Йънг говори немски на клиент в „Foodvengers“

Мун Га Йънг за това, че е актриса от 15 години

След зашеметяващата си корица на списание Мун Га Йънг говори за израстването си в кариерата, след като е била в развлекателната индустрия в продължение на почти 15 години.Безопасно е да се каже, че тя е затвърдила името си в шоубизнеса чрез няколкото си сериала и филми.

в доклад, звездата от 'Намери ме в паметта си' разкрива нещата, които е научила по пътя, особено в скорошния си сериал 'Истинска красота'.

24-годишната актриса, родена в Германия, спечели много похвали и признание от милиони зрители в Южна Корея и съседните й страни с образа си на богинята от гимназията Им Джу Кюнг.

Тя изрази своята привързаност и отдаденост към занаята си и спомена как проявява ролите си. Освен това, това й помага да се приспособи към ролите си и да изобрази различни герои.

„Можете да покажете различни изяви чрез взаимоотношения с различни герои, включително да покажете комичен външен вид, който не е бил показан в тон и тяло, или да се трансформирате в игра-жена воин и да действате като тел. действие. Беше приятно да го направя“, обясни актрисата.

Въпреки успеха си, Мун Га Йънг казва, че е имало време, в което се е смятала за уязвима и е имала нужда от изцеление.

За да го преодолее, победителката в драмата на MBC споделя, че „обичането и признаването“ коя е била я доведе „към по-добър път“. Освен това тя също използва това като своя „движеща сила“, за да се представя по-добре като актьор.

Не е изненада, че Мун Га Йънг плени сърцата на публиката с изключителните си умения в „Истинска красота“.

След това тя спечели огромни последователи в Instagram и успя да достигне шест милиона. Тя успя да увеличи последователите си до шест пъти в сравнение с преди престоя си в хитовия сериал на tvN.

„Не бях там, но след края на играта проверих броя на последователите и бях много изненадана“, каза тя.

Мун Га Йънг за ролята си на богинята на гимназията Им Джу Кьонг

По време на интервюто си с Списание Elle , актрисата призна, че й е отнело известно време, за да „разбере“ героя си в „Истинската красота“.

Тя разкри, че „трябва да е сигурна какъв вид послание“ може да изпрати на зрителите с ролята си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Moon Ga Young и Ким Хи Чул от Super Junior ще пуснат нова уеб драма „Рецепта за младежта“

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Гека Уилс