Крадецът на сцени Лий Юнг Джун, известен със своята 25-секундна изява на екрана в блокбъстър сериала „Игра на калмари“, постоянно прави нови проекти. Той дори направи камео в драмата на SF9 Rowoon.

Лий Юнг Джун направи изненадващо камео в „Утре“ на Netflix

Продължаващата фентъзи K-драма на MBC и Netflix, „Tomorrow“, с участието на Ким Хи Сун, SF9 Rowoon, Lee Soo Hyuk и Yoon Ji On е в заглавията от премиерата си на 1 април. С напредването на историята бяха въведени нови герои , а един от тях веднага събра погледите на зрителите.

Лий Юнг Джун(Снимка: Instagram на Lee Jung Jun)
Знаеше ли? Звездата от „Игра на калмари“ Лий Юнг Джун се появи в „Утре“ на Netflix

Той е не друг, а изгряващият актьор Лий Юнг Джун. Той изигра ролята на младия Лий Йънг Чун. Той се жертва за нацията. Душата му се върна към младия мъж и се срещна с майка му. Въпреки че беше само кратка сцена, той разплака зрителите с потапящата си игра.

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: Запознайте се с Лий Юнг Джун, маскиран мъж от „Игра на калмари“, който открадна светлината на прожекторите с 25-секундната си поява

Младата звезда дори сподели откъси от специалната си драматична изява в своя Instagram и получи похвали от феновете в секцията за коментари.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от 이정준 (@right_jun_)

Къде е Лий Юнг Джун сега след появата му в „Игра на калмари“?

Благодарение на краткото си, но запомнящо се камео в „Игра на калмари“, Лий Юнг Джун успя да спечели нови фенове и веднага стана слава. Неговите първокласни визуализации пленяват сърцата на мнозина. Отвъдморските фенове го накараха да бъде тенденция в различни онлайн общности след 25-секундната му телевизионна изява в сериала.

(Снимка: SPOTVNEWS | NETFLIX)

След приключването на „Игра на калмари“, красивата старлетка украси модни списания, където показа своите модни стилове и ослепителен имидж. В допълнение, Лий Джун Джун се появи в уеб сериала „Най-добра грешка 3“ заедно с Уонпил от DAY6, Канг Юл, Лий Юн Дже, Кан Хе Уон и Юн Хюн Сук и други.

Лий Юнг Джун(Снимка: Instagram на Lee Jung Jun | Dazed Korea)

От друга страна, след специалното си участие в „Утре“, 23-годишният актьор е потвърден да работи в нова драма. На 19 април, според неговата агенция Hunus Entertainment, Лий Джун Джун ще играе предизвикателна роля на аутист в драмата на KBS „На твоята улица, ние“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Hunus Entertainment (@hunus_ent)

Лий Юнг Джун направи своя актьорски дебют в „Класът на лъжите“ през 2019 г., а също така участва в мистериозната драма на MBC „Kairos“ през 2020 г.

Тъй като 'Squid Game 2' най-накрая се случва, феновете са любопитни дали новият сърдечник на K-драма също ще се завърне в предстоящото продължение.

За да научите повече за последните актуализации за Lee Jung Jun, можете да последвате акаунта му в Instagram @right_jun_

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Актуализация за сезон 2 „Игра на калмари“: Продължението ще бъде пуснато в Netflix през 2024 г.

Какво мислите за изгряващия актьор Лий Джун Джун? Споделете вашите коментари с нас!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Шай Колинс написа това.