Популярно известен с ролята си на злодей в „Itaewon Class“ на JTBC, Ан Бо Хюн привлече вниманието на зрителите с гъвкавата си игра. Повечето хора го виждат като завършен артист поради предишните и предстоящите му големи проекти. Но знаехте ли? Преди да стане известен, Ан Бо Хюн трябваше да поеме различни работни места, които не са свързани с актьорството, за да се издържа.

Ан Бо Хьон споделя скромното си кариерно пътешествие

Не всички знаменитости са започнали големи и са родени със сребърни лъжици в устата. Някои трябваше да поемат по различни маршрути, преди да кацнат на мечтаната си работа, а Ан Бо Хьон е един от онези вдъхновяващи личности, които не се поколебаха да опитат да правят произведения, които са далеч от настоящата му работа като актьор.

Юми(Снимка: TVING Official Instagram)

В неотдавнашното си гостуване в вариететната програма „Knowing Bros“, звездата от „Моето име“ сподели пред актьорския състав и обществеността, че се е борил много, за да плати разходите си за живот, преди да стигне до шоубизнеса.

Ан Бо Хьон призна, че е имал много работни места на непълно работно време, като работа в заведение за хранене, бензиностанция и доставка на вестници в Гангнам.

33-годишният актьор направи своя актьорски дебют в сериала за отмъщение „Златен кръст“ през 2014 г. Но започна да става забележим в очите на зрителите, когато се появи в драмата на Song Joong Ki и Song Hye Kyo от 2016 г. „Descendants of the Sun', където играе ролята на военен войник.

Ан Бо Хьон(Снимка: Instagram на Ahn Bo Hyun)

Въпреки признанието, което продължава да получава, заплатата на Ан Бо Хьон все още не е достатъчна, за да плати сметките. Така че следващото нещо, което направи, той отново потърси работа на непълно работно време. Мъжката звезда каза, че да бъде признат заради драмите си не е равносилно на достатъчно пари, за да поддържа разходите за живот.

Ан Бо Хьон(Снимка: Ahn Bo Hyun Официален Instagram)

Той продължи да споделя сърцераздирателно преживяване, което имал, когато започнал работа на строителна площадка.

Ан Бо Хюн спомена, че в кръга си от приятели в Пусан, родната му провинция, Бо Хюн е толкова известен, колкото Сонг Джунг Ки. Един ден, когато беше зает с работа на строителната площадка, негови приятели му се обадиха видео. Тъй като те бяха негови приятели, той веднага отговори на обаждането. Но неочаквано се оказа, че приятелите му искат да покажат приятелството си с него пред някои от приятелите си. Когато го видяха да носи защитна каска и да работи на строителна площадка, всички приятели на Ан Бо Хьон замълчаха.

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: Състояние на връзката на Ан Бо Хюн 2021: Актьорът от „Моето име“ се среща с някого?

Звездата от „Моето име“ Ан Бо Хюн започва да изгражда името си в забавленията

За щастие, през 2018 г., след като работи усилено, Ан Бо Хьон изпита стабилност в кариерата си като актьор. От изключителното си представяне в „Itaewon Class“ до главната мъжка роля в собствените си драми в „My Name“ и „Yumi's Cells“, актьорът най-накрая получава признанието, което заслужава.

Ан Бо Хьон(Снимка: Dispatch_Style Official Instagram)

От второстепенни роли до това да стане един от изгряващите водещи мъже в Kdrama, Ан Бо Хюн се очаква да доминира в индустрията през следващите месеци.

Всъщност на 3 ноември той вече е потвърден да участва отново в нов сериал „Военен прокурор Доберман“ с най-новата си главна дама Джо Бо А. Kdrama е на път да се срещне с зрителите през първата половина на 2022 г.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Потвърдено! Ан Бо Хюн, Джо Бо А и други ще участват в новата K-драма „Военен прокурор Доберман“

Какво можете да кажете за вдъхновяващото пътуване на Ан Бо Хьон? Споделете го с нас в коментарите.

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс.