Jung Woo Sung сподели своите мисли за „The Silent Sea“ на Netflix с участието на Bae Doona, Gong Yoo и Lee Joon.

Освен краткото си камео в епизод 8, награденият актьор е и изпълнителен продуцент на научнофантастичния сериал.

В интервю за Sports Trend, Jung Woo Sung говори за успеха, както и за критиките, свързани с „Тихото море“.

Jung Woo Sung за „The Silent Sea“ е наречен „най-лошото K-съдържание“

Тихото море(Снимка: Netflix Korea)

Известният актьор откровено обсъжда мислите си за противоречивите реакции на публиката и смело приема мненията на зрителите – добро или лошо.

Той отбеляза, че „Squid Game“ може да повлияе на начина, по който публиката възприема сериала, тъй като поставя високо летвата за K-съдържанието.

„Беше доста обременяващо, защото интересът на света към съдържанието на Korean Wave се увеличи поради играта Squid“, каза той, добавяйки, че вижда неприязънта и харесването на зрителите като „естествени“, но отбеляза, че трябва да го приеме спокойно и конструктивно.

„Продължавам да размишлявам върху това, което ми липсваше като продуцент“, добави той.

Да си припомним, South Morning China Post, базиран в Хонконг англоезичен вестник, направи рецензия за „Тихото море“ и го нарече „последният провал“, опитвайки се да покрие научна фантастика.

Рецензията цитира, че поредицата на Netflix не отговаря на сюжета, тъй като включва „тъп разказ, мрачно повтаряща се среда и липса на характеристики“.

Напротив, Forbes определи Kdrama на Gong Yoo и Bae Doona като „един от най-добрите научнофантастични сериали до момента“, отбелязвайки, че научнофантастичният сериал показва впечатляваща „продукционна стойност и сценарий“, както и „изключително изискана продукция“. .'

Тихото море(Снимка: Netflix Korea) (Снимка: Netflix Korea)

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: „The Silent Sea“ на Gong Yoo и Bae Doona хитове с отрицателни отзиви + дублирани като „Latest Fail“ на Netflix

Jung Woo Sung за превръщането на късометражния филм в Kdrama от шест части

(Снимка: Bae Doona Instagram)

„The Silent Sea“ е базиран на късометражния филм „The Sea of ​​Tranquility“, написан от и режисиран от Чой Ханг Йонг.

Jung Woo Song призна, че превръщането му в пълноценен сериал е доста предизвикателство.

„Бих искал да кажа, че всичко беше предизвикателство. Всичко беше първият изстрел. Така че беше като да започнеш от нулево ниво и всичко трябваше да се прави на принципа проба и грешка“, спомена той по време на световната премиера на шоуто.

Що се отнася до отговорностите като изпълнителен продуцент, 48-годишният A-lister смята, че поемането на работата на продуцента е било забавно предизвикателство, добавяйки, че това му е дало „малко пространство за маневриране и ми даде известна свобода, за да мога да взема някои смели решения. '

В отделно интервю главните звезди Bae Doona и Gong Yoo похвалиха как практичният Jung Woo Sung е на снимачната площадка и редовно идваха на мястото на снимките.

„За първи път виждам продуцент, който работи толкова усърдно“, каза актрисата от „Кралството“.

Вярно е, че Netflix Korea сподели поглед върху Джунг У Сон на снимачната площадка на „Тихото море“, който държи метла, като се увери, че актьорският състав и екипажът няма да оставят никакви отпечатъци върху тяхната „лунна база“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Netflix Korea (@netflixkr)

В СЛУЧАЙ, КАТО ПРОПУСНАХТЕ: Bae Doona и Gong Yoo разказват подробности за опита си от снимките на Netflix „The Sea Silent“ + похвали изпълнителният продуцент Jung Woo Sung

KDramastars притежава тази статия

Написано от Гека Уилс