Актьорът от „Sweet Home“ Сонг Канг за пореден път доказа, че е истински визуален с тези нови снимки зад кулисите от неговата домашна агенция Namoo Actors!

Една от известните агенции за таланти в сърцето на Сеул е Namoo Actors, която има най-ярките актьори и актриси в индустрията на развлеченията, а една от тях е изгряващата звезда Сонг Канг.

На 8 януари компанията пусна набор от снимки на един от младите красиви актьори.Сонг Канг(Снимка: Официалният акаунт на Сонг Канг в Instagram)

Това бяха снимките зад кулисите на актьорите предишна снимка за януарския брой на списание Elle, заедно с актьорския състав на последния му сериал на Netflix „Sweet Home“. Новоиздадените парчета привличат вниманието на публиката.

Прочетете също: Актьорите от „Sweet Home“ демонстрират своя шик и завладяващ външен вид в новоиздадено списание

В момента Сонг Канг се издига до своята звезда след топлото и сладко изображение в сериала на Netflix „Любовна аларма“. Най-накрая се завърна с нов вълнуващ сериал, който го превърна в различен герой, много различен от очарователния му образ. Ролята му на Cha Hyun Soo в „Sweet Home“ играе интензивен, но интересен герой, който може силно да се бори с чудовища.

Тъй като проектите му се пускат в популярния международен стрийминг сайт Netflix, Сонг Канг е наричан „Кралят на Netflix“ в корейска версия. Неговата неудържима популярност е от фенове от цял ​​свят, които непрекъснато го аплодират и подкрепят във всеки проект, който прави.

Sweet Home Still 1(Снимка: Netflix/Hancinema) (Снимка: mydramalist)

Прочетете също: Сонг Кан каза, че иска да работи отново с Лий До Хьон в друг проект

Новите изображения разкриха неговата харизматична и изящна аура, показвайки безспорно добре изглеждащата му поза от главата до петите. Сонг Канг никога не пропуска да привлече вниманието на мнозина. Може да са неговите фенове или просто непознат, нарисуван във вечно великолепния му образ. Може да се види облечен в плътно плетен суичър, който капсулира друга страна на неговата невинна личност.

Неговата фигура и перфектен стайлинг предефинираха нов вид мъжественост, той кара всеки зад кулисите да изреже цял свят за мода, да бъде пред камерата му дава силата да покаже още една своя черта, която винаги ще бъде различна от миналото му Фото сесии. От друга страна, в груповите снимки актьорският състав представя силна хармония с комбинациите от черно и сиво, изтънчената, но остра черта на Song Kang е вид инерция, която феновете биха искали да видят.

Сонг Канг(Снимка: Song Kang Instagram)

Прочетете също: Сонг Канг показва харизматичния си вид в новоизлезлите снимки на Find Kapoor

На другата снимка той беше облечен в черен костюм с атрактивен бял копринен шал, който показва известна нежност и привлича погледите с примамлива и елегантна атмосфера.

Всяко щракване му позволява да бъде нов шик, от групови до снимки в близък план. Сонг Кан наистина знае как да се позиционира във всяка снимка, неговата естествена красота говори за неговата уникалност.

Щракнете тук, за да видите скорошната снимка на Song Kang!

Гледали ли сте последния сериал на Song Kang на Netflix „Sweet Home“? Споделете вашите коментари с нас!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс.