Преди да украси малкия екран с драматичния си дебют „Rookie Cops“, Кан Даниел вече беше утвърдил името си като един от най-ярките и талантливи идоли в K-pop индустрията. С всички проекти, които има за една година, откъде идват повечето от милионите му?

Стремящ се идол да стане млад и талантлив изпълнителен директор

Може да е в група или соло, Кан Даниел има своя отчетлив образ, който завладя феновете. Кариерата на KD стартира, когато той спечели първото място в известната поредица за състезания за таланти „Produce 101“ през 2017 г.

Кан Даниел(Снимка: Официален Instagram на Kang Daniel | списание Arena)
Кан Даниел

Кан Даниел използва своя опит в танците, за да изгради своя профил в конкурентната индустрия. Като амбициозен идол той направи всичко възможно, за да докаже, че заслужава мястото да бъде на сцената. По-късно той дебютира с проектната група Wanna One.МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: Кан Даниел споменава Лий Джуно като идол-актьор, на когото изглежда

Кан Даниел(Снимка: Официален Instagram на Kang Daniel)
Кан Даниел

След пътуването му в Produce 101, въпреки че много врати се отвориха за младия идол. Той решава да създаде своя собствена развлекателна агенция KONNECT Entertainment. С всички тези титли под колана му, обществеността става любопитна колко милиона прави той като идол, главен изпълнителен директор, а сега и актьор.

Тук Кан Даниел печели милионите си

Според различни новинарски издания текущата нетна стойност на идола-актьора е 5 милиона долара. Благодарение на множеството си солови проекти, за период от пет години, Кан Даниел успя да спечели голяма сума пари.

Кан Даниел(Снимка: Konnect Entertainment Instagram)
Кан Даниел

Освен това, тъй като той вече започва кариера в актьорската сфера, се очаква нетната стойност на младия изпълнителен директор да се увеличи. От самостоятелни концерти, водещи участия и сега актьорска дейност, Кан Даниел наистина е един от най-младите успешни корейски артисти днес.

Кан Даниел се завръща на екрана като актьор

След като беше домакин на популярното състезателно шоу „Street Woman Fighter“, Кан Даниел се завърна на малкия екран. Не като водещ или идол, а като актьор, който започва да изгражда портфолиото си в избраната от него област.

Кан Даниел „Начинаещи ченгета“(Снимка: Disney Plus Korea)

В момента KD е хедлайнер на романтичната комедия и екшън K-драма „Rookie Cops“, чиято премиера беше на 26 януари. Той играе ролята на Wi Seung Hyun, първокурсник, който влезе в Корейския национален полицейски университет (KNPU), за да последва в стъпките на баща му.

Отряд новобранци(Снимка: Disney Plus Korea)

Победителят в „Produce 101“ сподели на пресконференцията на драмата, че въпреки че това е първата му главна роля в драмата, той е благодарен, че се е срещнал с колегите си по звездите Че Су Бин, Лий Шин Йънг, Парк Ю На и други, защото те го ръководеше по време на снимачните сесии и вече изгради приятелство с тях.

„Начинаещи ченгета“ Кан Даниел и Чае Су Бин(Снимка: Disney Plus Korea)
„Начинаещи ченгета“ Кан Даниел и Чае Су Бин

Освен това „Начинаещи ченгета“ могат да се излъчват по Disney+ Korea всяка сряда.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: „Начинаещи ченгета“ Епизод 4: Кан Даниел започва да развива чувства към Чае Су Бин

Какво можете да кажете за актьорския дебют на Канг Даниел в „Новоченгета“? Споделете вашите мисли с нас в коментарите!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс.