Предстоящата мелодрама на компанията JTBC „Lost“ (известна още като „Human Disqualification“ или „No Longer Human“) с участието на Jeon Do Yeon и Рю Джун Йол пусна нови кадри с участието на актьора от „Crash Landing on You“ Yoo Soo Bin и члена на Apink Son Naeun.

Двамата актьори ще се завърнат на малкия екран, след като се появиха в драми за 2020 г. „Start-Up“ и „Dinner Mate“.

„Изгубени“ е първият мелодрамен проект на Yoo Soo Bin и Naeun през 2021 г.Yoo Soo Bin и Naeun ще покажат уникална връзка с Ryu Jun Yeol в „Lost“

Актьорът от „Reply 1988“ Ryu Jun Yeol, актьорът от „Crash Landing on You“ Yoo Soo Bin и Apink Naeun са готови да изобразят лицата на младостта в новата мелодрама „Lost“.

В наскоро пуснатите кадри Канг Дже (Рю Джун Йол), Дак И (Ю Су Бин) и Минджунг (Наун) се скитат, докато живеят нормалния си живот.

(Снимка: JTBC)

Двамата най-близки приятели на Канг Дже Дак И и Минджунг са разкрити. На снимките Кан Дже се оглежда, сякаш чака някой друг.

Междувременно Minjung парадира с очевидно скъпата си рокля и палто, докато носи тънка усмивка на лицето си. Дак И просто наблюдава двамата с много обожание и наслада.

(Снимка: JTBC)

Като идол, който се впусна в актьорско майсторство, Naeun се очаква да изиграе несравнимо изпълнение като Minjung, жена, която е бивш стажант на идол в предстоящата драма.

Тъй като тя губи мечтата си и последната цел да стане идол въпреки деветте си години обучение, сега тя просто се опитва да стане „който и да е, навсякъде“.

От друга страна, Yoo Soo Bin ще влезе в ролята на Dak Yi, млад мъж, който никога не е живял извън нормалния си и скучен живот. Той е дългогодишният най-добър приятел на Кан Дже, който е нежен и тих, но притежава уникалната и специална способност да прави всичко обикновено.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ:Jeon Do Yeon и Ryu Jun Yeol намират утеха и мир един в друг в новата драма „Изгубени“ + споделят мисли за съвместната си работа за първи път

(Снимка: JTBC)

С Канг Дже тримата не страдат сами, тъй като Даки и Минджунг симпатизират на Кан Дже, както Кан Джей прави с тях.

(Снимка: JTBC)

Както JTBC разкри участието на двамата актьори в драмата, любопитството и очакването се удвоиха. Историята на младите хора в разцвета на силите си, които са се изгубили в средата на тежката и предизвикателна част от живота си, също засилва очакванията.

Продуцентският екип на „Изгубени“ каза: „Канг Дже, Дак И и Минджунг са живели много различни животи, но в крайна сметка бъдещите зрители ще могат да съчувстват на безнадеждността и мъката на тримата, които преминават през подобни битки в живота си. '

„Изгубена“ продукция, допълнителни подробности и дата на издаване

(Снимка: JTBC)

Специалната драма за 10 годишнина на JTBC „Изгубени“ следва наративните истории на двама обикновени хора, Бу Юнг и Канг Дже, изиграни от Джон До Йон и Рю Джун Йол, които изведнъж осъзнават, че не са постигнали нищо забележително в средата на живота си .

В допълнение към дуото, 'Защото това е първият ми живот', актьор Парк Бюнг Юн , актриса Ким Хьо Джин , Park In Hwan и Shin Shin Ae също са част от поредицата.

„Изгубени“ се ръководи от режисьора на „Принцеса Деокхе“ Хео Джин Хо заедно със сценариста на „Въведение в архитектурата“ Ким Джи Хе.

Планирано е да се излъчи за първи път по JTBC в 22:30 часа. KST на 4 септември.

МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА: f(x) Krystal Health Съвети и рутинна тренировка 2021: Ето как можете да постигнете известните „11 корема“ на звездата от „Полицейски университет“

„Изгубени“ също ще бъде достъпно за международно стрийминг на iQIYI.
Гледайте трептящия тийзър на ' Изгубен ' тук:

Следвайте KDramastars за още актуализации на Kdrama, KMovie и знаменитости!

KDramastars притежава тази статия.

Написано от Илайджа Мюли.