Актрисата от „Принц на кафе“ Юн Юн Хе разказа за предизвикателствата, с които се е справяла заради негативните и злонамерени коментари срещу нея, докато се популяризира като член на Baby V.O.X в миналото.

(Снимка : Youtube (KBS))

Yoon Eun Hye отвори тази тема по време на епизод от 15 януари на нейното шоу „Stars Top Recipe at Fun-Staurant“, когато нейният колега от Baby V.O.X Кан Ми Йон присъства на шоуто като гост. Yoon Eun Hye сподели, че Kan Mi Yeon е бил наистина мил с нея. Имаше момент, в който се чувстваше много самотна и нямаше приятели, с които да сподели нищо, а Кан Ми Йон беше човекът, на когото можеше да разчита. Тъй като е на същата възраст, Yoon Eun Hye си спомня, че е била в състояние удобно да се довери на Kan Mi Yeon, без да се чувства прекалено уплашена.

(Снимка : Youtube (KBS))

В отговор на това Кан Ми Йон разкри, че през това време тя може да живее само когато се обляга на някого, за което тя призна, че също разчита на Yoon Eun Hye. Те разчитаха един на друг, защото тогава бяха твърде млади.

Yoon Eun Hye продължи да сподели как Kan Mi Yeon й е помогнал в младите им години. Актрисата сподели, че Кан Ми Йон понякога я водеше до тоалетната, когато й се разплака и я е научила как да бъде силна.

В случай, че не знаете, Baby V.O.X беше една от най-известните момичешки групи в Корея. Въпреки това групата им започна да поема спад, когато се забъркаха в скандал за запознанства с популярна по това време момчешка група. Поради това момичешката група получи много злонамерени и омразни коментари.

Вижте епизода на „Най-добра рецепта на звездите в Fun-Staurant“ по-долу!

Южнокорейската актриса, певица, артист и модел Yoon Eun Hye е родена на 3 октомври 1984 г. Тя започва кариерата си в развлекателната индустрия като член на Baby V.O.X от 1999 до 2005 г. Въпреки това, след май 2005 г., Baby V.O.X влезе в пауза , и Yoon Eun Hye решават да се разделят с групата през април 2005 г. На следващата година (2006) Baby V.O.X официално се разпада.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от актрисата Yoon eun hye (@y1003_grace)

След като напусна момичешката група, Yoon Eun Hye пое по пътя на актьорството и направи своя актьорски дебют в романтичната комедия „Princess Hours“. Тя играе ролята на обикновеното момиче, което внезапно става принцеса на престолонаследника поради уреден брак с престолонаследника.

(Снимка: Yoon Eun Hye официален инстаграм (y1003_grace))

Първоначално имаше някои проблеми, при които много хора поставиха под съмнение нейните актьорски способности и феновете на Goong манхва дори изпрати петиции срещу актрисата, изпълняваща главната роля. Те поискаха тя да бъде заменена от друга актриса. Въпреки това „Часовете на принцесата“ стана масов хит не само в Южна Корея, но и в чужбина. И това изстреля Yoon Eun Hye до звезда.

Някои от нейните драми включват „The Vineyard Man“ (2006), „Coffee Prince“ (2007), „My Fair Lady“ (2009), „Lie to Me“ (2011) и „Lissing You“ (2012).

За още K-драми, K-филми, новини за знаменитости и актуализации, моля, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Лиза Паркър