Бившият член на Gugudan и главната звезда на „The Uncanny Counter“ Ким Седжонг смело разкри слуховете за нея и нейния колега от „Busted“, Сехун от EXO.

Ким Се Чжон(Снимка: Twitter акаунт на фен страницата на Kim SeJeong)

На 11 януари Sejeong проведе приятелски, непринуден разговор с феновете си чрез видео на живо в официалния си акаунт в Instagram. Това е и възможност за нея да изясни нещата по въпроса, който циркулира в социалните медии.

Тя започна с топло поздравления към всичките си фенове и тези хора, които гледат нейното предаване на живо. След като продължи, актрисата от „The Uncanny Counter“ започна да се отваря, когато фен попита за истинската връзка, която има със Sehun.Седжонг внимателно отговори: „Беше трудно да се спомена и се притеснявам дали да говоря за това.“

Ким Се Чжон(Снимка: Naver)

Прочетете също: Трети сезон на „Busted“ на Netflix се завръща с вълнуващ и по-голям звезден актьорски състав

Актрисата добави: „Феновете не трябва да се тревожат твърде много за това. Признаваме си, че сме близки и имаме добра химия в забавленията, но такова нещо като любов изобщо нямаме. Ние сме приятели, така че хората всъщност няма нужда да се тревожат.

Sejeong даде да се разбере, че тя и членът на EXO Sehun са просто приятели и колеги, които се наслаждават на работата си. Тя също така призна, че причината, поради която изнесе историята на живо, е, че се грижи за хората около нея, особено за родителите си.

„Споделям това с вас, момчета, защото получавах много директни съобщения, коментари и дори акаунтът на родителите ми в социалните мрежи беше бомбардиран с много коментари по този определен проблем“, каза тя.

Сехун и Седжонг в(Снимка: Netflix Korea Instagram / @netflixkr) Ким Се Чжон(Снимка : GRAPEBOY412)

Тя добави: „Мислех как да го реша и сега реших да направя живот, за да ви съобщя лично за това, което преживях. Надявам се да не изпращате повече неподходящи думи.

Сехун и Седжонг започнаха да се опознават и показаха добра химия чрез шоуто си „Busted“ на Netflix. Тя излъчва ярка енергия и създава добри вибрации със Sehun, който също има приятен и приятелски характер. В резултат на сладкото им взаимодействие в шоуто, някои фенове на EXO забелязаха близките им отношения и повдигнаха подозрения, че двамата се срещат.

Други фенове, които намериха комбинацията им за неустоимо сладка, започнаха да ги изпращат и да ги наричат ​​„SeSe“.

(Снимка: Twitter акаунт на фен страницата на Kim Se Jeong)

Прочетете също: Режисьорът на каскадьорите на „The Uncanny Counter“ хвали актьорите за техните невероятни каскадьорски умения

Междувременно Седжонг изпитва емоционална болка поради разпадането на бившата си група Gugudan, но тя успява да преодолее тези предизвикателства и да продължи да работи върху соловата си кариера като актриса. Тя е заета със снимките на тяхната рекордна драма „The Uncanny Counter“, която става все по-интересна с разгръщането на историята. Тя също така показва добри актьорски умения в продължаващата си драма.

Сехун, от друга страна, се очаква да участва в предстоящата втора част от звездния филм „Пирати 2“, неговият потенциален дебют на екрана.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Пирати 2“ финализира актьорите: Канг Ха Нюл, Хан Хьо Джу, Лий Куанг Су, EXO Сехун и други

Освен това, сезон трети от шоуто на Netflix „Busted“ най-накрая ще се завърне на малкия екран с по-голям и звезден актьорски състав.

Вълнувате ли се също да видите Ким Седжонг в нейните предстоящи проекти? Моля, споделете вашите коментари с нас!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс