Ким Су Хюн се преструва, че ревнува от Сео Йе Джи и Чой Даниел заедно(Снимка: tvN)

Изглежда, че задкулисният клип на tvN „It's Okay to Not Be Okay“ накара зрителите да искат да видят повече. Показвайки химията на Ким Су Хьон и Со Йе Джи, нямаме търпение да видим повече от тях в предстоящите епизоди.

Започна с това, че двамата актьори репетираха репликите си и очевидно се забавляваха много. И двамата се смеят един на друг, различно от това, което изобразяват на екрана.

В това задкулисно видео техният гост актьор е Даниел Чой. Инсталацията беше в кафене, когато актьорът Даниел Чой се приближава до Seo Ye Ji. Тогава Ким Су Хьон започна да се държи странно - ревнуваше!

След това той се присъедини към Seo Ye Ji, неканен, и започва да се забърква със стола, прекъсвайки двамата. Когато го помолиха да направи снимката, той се забърка, като не направи действителната им снимка заедно. След това, когато този път искаше да вземе снимките сериозно, той се изправи срещу Seo Ye Ji защо тя прави различни пози за всяко щракване, докато прави игриви пози.

Даниел Чой сподели в интервюто, докато правеше зад кулисите, лицето му показваше колко много се е забавлявал по време на снимките. Той добави, че много се е забавлявал с двете главни роли, а също и с режисьора. Той продължи, като каза, че си е прекарал наистина приятно, създавайки спомени, въпреки настоящата ситуация с атмосферата на снимане.

Любопитно е как се разви сцената? Гледайте го по-долу!

Междувременно, докато правеше друга сцена с Сео Йе Джи, която си подстригва косата, тя погрешно каза: „Отрязах си яката“, а Ким Су Хьон сериозно отговори: „Как е тази яка? Това е твоята коса. Облакът от сериозност изведнъж се превърна в хумористична сцена.

Когато преработиха сцената, Со Йе Джи не може да се сдържи да не се смее на забавния момент. Ким Су Хьон шеговито се изправи срещу нея, като каза: „Защо се смееш?“ по не толкова сериозен, но някак забавен начин израз.

В следващата сцена Seo Ye Ji се опитваше да получи нещо от Oh Jung Se. Детската битка беше толкова забавна, че когато Ким Су Хьон ги намери да се бият с възглавници и пера от възглавницата хвърчаха навсякъде. И двамата ядосано разговаряха с Ким Су Хьон. Seo Ye Ji грабна брата на Kim Soo Hyun, докато Oh Jung Se грабваше косата на Seo Ye Ji.

Те завършиха сцената, смеейки се един на друг. Атмосферата на тяхното производство изглежда е пълна с положителна енергия. Нищо чудно, че актьорите са пълни с енергия да правят сцените си. Докато преглеждаха сцените си, Со Йе Джи коментира: „Наистина изглеждам така, сякаш съм бил ударен.“

За бойните сцени на Kim Soo Hyun той успешно се опита да направи добра бойна сцена. Докато репетираше, той сложи сериозното си лице, тъй като искаше сцената да е перфектна. Той дори се упражняваше как да позиционира ръцете си, докато притискаше човека, с когото се биеше, но неговата глупост все още беше уловена от камерата.

За последната сцена и двамата се гледаха яростно и се докосваха по лицата. За момент сцената изглеждаше перфектна, тъй като двамата актьори изглеждат зашеметяващо заедно, но завърши весело.
Феновете се забавляват, след като са видели видеото зад кулисите по-долу.