След като е призната за детска актриса, Ким Со Хьон вече празнува своята 13-та година в развлекателната индустрия!

Ким Со Хюн празнува 13-та годишнина от дебюта си с феновете си

На 6 август звездата сподели в личния си Instagram снимка, показваща цветята, балони и подаръци, които е получила от фенове, в чест на 13-тата си година в индустрията.

Ким Со Хьон(Снимка: Официален акаунт на Ким Со Хьон в Instagram)

Освен снимката, звездата от „Любовна аларма“ също написа надпис, който гласи: „Изминаха 13 години, откакто работя усилено!“Тя продължи посланието, като изрази своята благодарност към всички хора, които я подкрепяха през 13-годишния й път в шоубизнеса, и увери феновете, че ще продължи да работи усилено и в бъдеще.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Sohyun Kim (@wow_kimsohyun)

Ким Со Хьон написа, 'Много благодаря. Винаги ще те подкрепям и обичам! Ще продължа да работя усилено, за да бъда добър актьор и в бъдеще. Обичам те.' Тя направи и сърце с пръст, което се виждаше на снимката заедно с подаръците, които получи.

От детска актриса до главна актриса

Междувременно Ким Со Хьон е една от многото корейски знаменитости, които играят на екрана от 8-годишна възраст. Тя направи своя дебют в драмата от 2007 г. „Que Sera Sera“ и изигра младата Хан Юн Су (Джон Ю Ми).

Любовна аларма 2(Снимка: Netflix Korea Instagram)

Оттогава Ким Со Хьон получава различни проекти. През годините, отдадени на актьорското майсторство, звездата от „Радио Романс“ беше изправена пред предизвикателството да представи всичките си таланти и умения пред камерата.

13-та годишнина на Ким Со Хьон(Снимка: Официален акаунт на Ким Со Хьон в Instagram)

От поддържащи роли Ким Со Хьон спечели своето място в индустрията и сега е известна като една от гъвкавите млади актриси в развлеченията. Тя вече е завършила проекти, в които играе главни роли като „Кой си ти: училище 2015“, „Давай, призрак“, „Императорът: Собственикът на маската“, „Радио Романс“, „Приказката за Нокду“, „Аларма за любов“ и най-новата й корейска драма „Река, където изгрява луната“.

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: Запознайте се с брилянтния създател зад изящните бижута, които сте виждали от „Mr.Queen“, Daechwita на BTS Suga и още

Впечатляващото актьорско портфолио на Ким Со Хьон

22-годишната актриса изгради своята идентичност и спечели редица поддръжници по целия свят. И тъй като тя продължава да впечатлява обществеността с изключителното си актьорско портфолио, Ким Со Хьон също спечели няколко награди за най-добра актриса.

Река, където изгрява луната (Ким Со Хьон)(Снимка: KBS Official Instagram)

Освен това тя вече е работила с някои от уважавани и топ актьори в Южна Корея. Не само това, Ким Со Хьон също е търсен в K-драмите до степен, че дори кралят на ромкома актьорът Парк Со Джун призна, че иска да бъде сдвоен с Ким Со Хьон в един от проектите му.

Междувременно, след успешното пътуване на нейната историческа драма „Река, където изгрява луната“, Ким Со Хьон все още е в почивка.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Актуализация на актьорския състав на „Кой си ти: училище 2015“: Къде са Ким Со Хьон, Нам Джу Хюк, Юк Сон Дже и още?

Кои от драмите на Ким Со Хьон са вашите любими? Споделете вашите мисли с нас в коментарите!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс.