Януари е месецът за правилното начало на годината, а някои от любимите ви корейски звезди вече са стигнали до върха в класацията за репутация на марката този месец!

Ча Юн У(Снимка: Официалният акаунт на Cha Eun Woo в Instagram)

Корейският институт за бизнес изследвания най-накрая разкри класацията за репутация на марката на драматичните актьори за месец януари.

Класирането на марките беше определено чрез анализ на данни за медийното отразяване, участие, взаимодействие и индекси на общността на почти 50 корейски знаменитости, които участваха в драми, излъчени между 2 декември 2020 г. и 2 януари 2021 г.В новия успех на продължаващата хитова драма „Пентхаусът“, актрисата Ким Со Йон застана начело в списъка за този месец. Тя събра индекс на репутацията на марката от 9 344 658. В нейния анализ на високопоставените фрази и ключови думи са включени „Пентхаусът“, „Лий Джи А“ и „Лий Санг Ву“. Междувременно нейните най-високопоставени свързани думи са „акт“, „страстна актьорска игра“ и „награда“. Анализът на положителност и негативизъм на Ким Со Йон имаше резултат от 70,55 процента положителни реакции.

Превъплъщението й в ролята на Чун Со Джин показа великолепно изпълнение, което зрителите с удоволствие гледат.След нея в класацията е не друг, а членът на ASTRO и актьорът от „Истинска красота“ Ча Юн У, с индекс на репутацията на марката от 8 301 999 за месец януари. Когато драмата започна да се излъчва на 9 декември, тя вече получи много добри отзиви от зрителите по целия свят. Неговият харизматичен характер като Лий Су Хо беше пленил сърцата на мнозина.

Друга звезда от 'The Penthouse' попадна в списъка. Лий Джи А дойде на трето място с индекс на репутацията на марката от 7 115 490. Докато актрисата от 'Mr.Queen' Шин Хе Сун зае четвъртото място. Звездата от „Истинската красота“ Мун Га Йънг последва на пето място.

Ето 30-те най-добри драматични актьори, включени в класацията за репутацията на марката през януари!

    Ким Со Йон Ча Юн У Лий Джи А Шин Хе Сун Мун Га Йънг Ким Джунг Хьон Джо Бьонг Гю Ким Седжонг Ъм Ки Джун Ким Йънг Дае Хванг Ин Йеоп Hwang Jung Мин Шин Се Кюнг Джо Йео Джонг Ким Мюнг Су от INFINITE В Сиван Namgoong Мин Ан Бо Хьон Юна от Girl's Generation Юджийн от S.E.S Ю Джун Санг Шин Сонг Рок Върви Джун Лий Се Йънг Куон Нара Канг Сеунг Юн от ПОБЕДИТЕЛЯ Лий Чунг А Лий Че Йънг Seol In Ah Минхьон от NU'EST

Тези актьори са известни със своите невероятни таланти. Попадането в списъка на топ 30 в индекса на репутацията на марката за този месец е наистина страхотен начин да започнат годината си! Някои от тях са новодошли, а други вече се занимават с актьорско майсторство от години, но с непрекъснатата подкрепа на феновете им всичко е възможно.

Какво мислите за класацията за репутацията на марката през януари? Моля, споделете вашите коментари с нас!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс.