Реализацията и смелостта накараха Мок Хе-Уон (Парк Мин Йънг) да признае любовта си към Им Юн-Соб (Со Канг Джун). След като чу думите, Юн-Сеоб нямаше думи. И накрая той произнесе само думата „добре“.

Джанг-Ву се появи на мястото и извика двамата да се присъединят към тях. След това Eun-Seob се затича към Jang-Woo и остави Hae-Won шокиран, тъй като нещата се оказаха неочаквано. Тя мислеше, че Юн-Соб я харесва.

С разбито сърце, на Хае-Вон й прилоша, когато стигна до дома си. На следващия ден Хуи (сестрата на Юн Соб) се срещна с Хе-Уон и я насърчи да не се чувства притеснена, ако Юн-Соб я отхвърли. Джанг-Вон мина и я помоли да се присъедини към тях, като се върнат в училището им, за да чистят.След почистването тя отиде в книжарницата. Eun-Seob я посрещна отвън и попита защо е там, когато е нейният почивен ден. Усмихнат, Хае-Вон я попита за ключодържателя в колата му. Искаше да знае дали това е нейният подарък още в гимназията. Eun-Seob не се съгласи и й каза, че го е направил сам.

Тогава Бо-Йонг пристигна и попита Юн-Соб дали книжарницата е отворена. Eun-Seob каза на Bo-Young да влезе вътре и да го изчака. Хе-Вон скри разочарованието си и се сбогува.

Бо-Йонг помоли Юн-Соб да сподели какво знае за книгата, която тя чете. Тази нощ Хе-Вон остана в стаята си без вечеря. Когато се събуди на следващата сутрин, телефонът иззвъня и тя го вдигна, само за да чуе Eun-Seob да й казва да не ходи на работа през следващите три дни или докато той не го каже.

Хе-Вон беше изненадан от съвета му. От разочарование тя отиде до книжарницата и потърси Юн-Соб. Тя не можа да влезе вътре, тъй като вратите са заключени. Тя се прибра вкъщи бясна и каза на леля си колко не харесва кучето.

Юн-Соб отмени специалната клубна среща същата вечер. До Хае-Уон стигнаха думи, че Юн-Соб е болна. Майка му дойде и го взе, за да остане в къщата им, докато е болен. Тя приготви билкови лекарства. Eun-Seob не искаше да пие никакви лекарства или да отиде при лекар. Майка му се натъжи, докато говореше със съпруга си. Тя каза, че не иска да загуби Eun-Seob, както се случи преди. Eun-Seob замина за три години и се върна у дома, за да се запише в армията.

Джанг-Ву чул за болестта на приятеля си. Той отиде в къщата на Eun-Seob да го посети и донесе храна. Той потърси Юн-Соб в стаята си, но го нямаше. Майка му се притесни и поиска да потърси Юн-Сеоб в гората. Jang-Woo се срещна с Hae-Won и й каза за внезапното изчезване на Eun-Seob.

По-късно същата вечер Хе-Вон попита Хуи дали брат й се е прибрал. Hwi каза, че Eun-Seob не се е върнал и може би ще прекара нощта в гората. В отчаянието си Хе-Вон смело тръгнал сам в гората. Тя потърси сама Юн-Соб. Хе-Вон стигна до старата хижа в гората. Тя извика името му, но безуспешно. Тя потърси тъмната къща, но Юн-Суб я нямаше.