Докато прави своя дългоочакван драматичен дебют в „Начинаещи ченгета“, Канг Даниел разкри, че Лий Джуно от 2PM е неговият старши, на когото гледа най-много.

Прочетете, за да разберете какво каза начинаещият идол-актьор.

Разлика между представянето на сцената и действието на екрана

По време на онлайн пресконференцията на Disney+ „Начинаещи ченгета“, главната звезда Канг Даниел сподели своите мисли и притеснения при правенето на първата си драма.Да бъдеш на сцената и на екрана са две различни работни места за младия главен изпълнителен директор. Той сподели, че през по-голямата част от годините си в бранша е бил активен в продуцирането на музика и изпълненията на сцената.

Това накара Кан Даниел да опита нещо ново. След като получи много оферти и прегледа добрите сценарии, младият актьор избра „Начинаещи ченгета“ за своя първа K-драма.

Кан Даниел „Начинаещи ченгета“(Снимка : Disney Plus Korea) Кан Даниел

Точно както на сцената, във всяко представление има натиск, който KD намира за подобно, докато играе. Но при изпълнение на живо пред тълпата няма повторение, няма изрязване и всичко трябва да протича според плана, което е различно от правенето на драма.

Кан Даниел (2)(Снимка: Kang Daniel Instagram)

Когато направите грешка, режисьорът може да го изреже веднага и актьорите да повтарят репликите си, докато усъвършенстват необходимите сцени. Кан Даниел разкри, че по време на първата си седмица от снимките на „Начинаещи ченгета“ се е изнервил и е допуснал гафове.

Независимо от това, благодарение на неговите съ-актьори, особено на Чае Су Бин, който е в актьорската сфера от години, те му помогнаха да се чувства удобно на снимачната площадка и го напътстваха добре.

Лий Джуно впечатлява Кан Даниел с ролята си в „Червеният маншет за ръкави“

В интервюто Кан Даниел беше попитан дали има модел за подражание, откакто се впусна в актьорската сфера. Той заяви, че много от неговите възрастни са отлични идол-актьори. Но сред тях KD посочи Лий Джуно от 2PM като човек, на когото прилича.

Лий Джуно / Червените маншети с ръкави(Снимка: MBC Official Instagram)

Според новобранеца той е бил впечатлен от изпълнението на Лий Джуно в „The Red Sleeve Cuff“. Многоталантливата звезда добави, че му е приятно да гледа Джуно в скорошната му драма.

Тъй като той все още е нов в индустрията, за KD всеки старши идол-актьор, когото познава, има своите отличителни личности и чар.

14:00 юни(Снимка : Esquire Korea ) Лий Джуно

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: Yi San, Seo Yul и още: 5 от драматичните роли на Лий Джуно, които доказват, че той е универсален

Междувременно Кан Даниел и неговата драма „Новоченгета“ получиха положителни отзиви от зрителите след премиерата си. Забавната и свежа атмосфера на сериала се радва на феновете и те са изненадани от играта на KD.

Канг Даниел заслепява в полицейска униформа в първите си кадри на герои за Disney+ „Начинаещи ченгета“(Снимка: Disney Plus Korea)

Зрителите също обръщат внимание на обещаващите актьорски умения на Канг Даниел. Те хвалят идола-актьора, че е оправдал ролята си.

Междувременно мнозина са заинтригувани от това, че знаят повече за неговия характер и как KD ще може да поддържа стабилно представяне в предстоящите епизоди.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: „Начинаещи ченгета“ Епизод 1: Кан Даниел се опитва да спаси Чае Су Бин от изгонване от университета

Гледали ли сте Кан Даниел в „Новоченгета“? Какво можете да кажете за неговото представяне? Споделете вашите мисли с нас в коментарите.

За повече корейски актуализации на драма и знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Шай Колинс написа това.