„Кокиче“ на JTBC, най-противоречивата драма, успя! Въпреки многобройните обвинения, които заплашваха излъчването на обещаващата драма, BLACKPINK Jisoo и Jung Hae In „Snowdrop“ успешно си проправи път до края!

На 29 януари 'Snowdrop' на телевизионната мрежа пусна нови кадри, които намекват за промените в сцената на заложниците след огромно разкритие от Eun Young Ro (BLACKPINK Jisoo).

„Кокиче“ Епизод 14 Спойлери: Юн Йънг Ро разкрива истинската самоличност, какво ще се промени вътре в общежитието?

В предишния епизод на „Кокиче“ Лий Кан Му (Джанг Сеунг Джо) планира да се докопа до парите, с които лекарят и севернокорейският шпионин Канг Чеонг Я (Ю Ин На) има срещу Нам Тае Ил (Парк Сунг Уонг) , южнокорейец, който планира да ги убие всички.

(Снимка : JTBC) Юнг Хе Ин, Ю Ин На, Джанг Сеунг Джо | Кокиче все още

Епизод 14 на „Кокиче“ ще разкаже как Young Ro се опитва да върне парчетата от пъзела обратно. Тя Йонг Ро изненадва съквартирантите си, както и домакинята г-жа Пи (Юн Се А), като разкрива скритата си самоличност. Младата Ро казва на своите заложници, че е дъщеря на директора на Агенцията за планиране на националната сигурност (ANSP).

От друга страна, Im Su Ho (Jung Hae In) е изправен пред невероятно критично решение, след като правителството му заповядва да взриви общежитието, или те ще убият някой, скъп за сърцето на Су Хо.

Сред суматохата, бащата на Young Ro Eun Chang Soo (Хео Джун Хо) се готви да отмъсти на Нам Тае Ил, негов приятел, който тайно го застрелва със снайперист.

(Снимка : JTBC) Jung Hae In, Jisoo | Кокиче все още

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Ето какво никога не бива да пропускате в последните епизоди на „Кокиче“

В епизод 14, Young Ro най-накрая се подготвя да говори директно със самата ANSP чрез уоки-токи. Су Хо, Канг Му и Пи Сеунг Хи, всички притеснени за Мън Ро, седят с Мън Ро, за да облекчат нуждите й.

(Снимка : JTBC) Jung Hae In, Jisoo | Кокиче все още

Тримата дават на Йънг Ро толкова необходимо време, за да разкаже всички неща, които имаше да каже, което също предизвиква интереса на зрителите.

Дата и час на пускане на епизод 14 на кокиче

Предстоящият епизод е изпълнен с интензивни разкрития и контраатаки, които абсолютно ще издигнат зрителите на върха.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Jung Hae In ще изпее финалния OST на „Snowdrop“? Публикацията на актьора в Instagram създава шум

Епизод 14 на „Кокиче“ е насрочен за излъчване в събота, 29 януари от 22:30 часа. KST на JTBC. За стрийминг по целия свят, той ще бъде достъпен в избрани региони на Disney+.

„Кокиче“ приключва една седмица преди графика

За да отстъпи място на празниците по лунната Нова година, драмата на JTBC „Snowdrop“ с участието на Jung Hae In и BLACKPINK Jisoo направи леки промени в графика.

(Снимка : JTBC) Джису, Джунг Хе Ин | Кокиче все още

Първоначално „Кокиче“ трябваше да приключи на 5 февруари, но тъй като лунните празници се падат на 1 февруари, медиите и продуцентското звено решиха да излъчят последните два епизода на 30 януари.

Много телевизионни програми също направиха малки промени в графиците си, за да отпразнуват празниците.