Безспорно е, че снимките на Крис Прат преди и след разкриват значителна промяна във физиката на актьора.

Неговото сега горещо тяло и също толкова страхотният му талант в актьорството го катапултираха до звездата. Известно е, че Крис играе шантавия герой в предишните си филми и въпреки че вече е имал доста последователи, никой не е очаквал славата на публикацията му „Пазители на галактиката“.

Но истинският въпрос тук е как го е направил? Съобщава се, че Крис е загубил 60 паунда за 6 месеца и хората искат да копират успеха в собствения си живот.

Фитнес за мъже , за щастие публикува Крис преди и след GOTG тренировъчен план. Планът, който се състоеше от кръгови тренировки, упражнения за културизъм и изчислен план за диета, работи много добре за актьора. Но както сподели неговият личен треньор Дъфи Гавър, Крис е просто звяр, когато става въпрос за неговите тренировки.

Атлетизмът на Крис е невероятен, той е невероятно дисциплиниран и работната му етика е феноменална. — каза Дъфи.

— Той не е клиентът, когото трябва да настоявате; Той е тип клиент, който трябва да дръпнете надолу. Ако трябваше да влезете във фитнеса, когато той тренираше, със сигурност щяхте да си помислите, че имате човек, който се подготвя за NFL Combine.

Дъфи сподели, че първите 2 месеца на обучение се фокусираха повече върху тренировките по културизъм, следващите 2 месеца бяха фокусирани върху 1 част културизъм, 1 част кондициониране, а последният месец се фокусираше само върху кондициониране, концентрирайки се върху рутинни кръгове, плуване, колоездене и тренировки с по-бързо време.

Крис вече имаше снимка на това, което иска да гледа след всичките тренировки 4-6 пъти седмично.

„Той искаше повече мускули, да бъде много по-слаб и да е в по-голяма форма“, каза той. „Той искаше да отдаде справедливост на ролята.“

Какво можете да кажете за Крис Прат преди и след трансформацията? Бихте ли опитали неговата тренировка? Коментирайте по-долу!