Тае-хо е зает да замисля в настоящето толкова, колкото и в миналото, и нови намеци сочат към кървава история на звездата много преди инцидентите на острова. Разследващите се разкъсват между това коя история е по-удобна за популяризиране, докато нашата обиколка из съдбата на островната група довежда нов човек с много ценна информация в лагера. Прикритието на Тае-хо в миналото е в опасност и той става отчаян.

Остава един епизод, докато стигнем до средата, тъй като за щастие сериалът е дълъг само шестнадесет епизода, основното препятствие се казва Tae-ho ( Чой Тае-джун ) прави своето голямо завръщане. A Tae-ho срещу Bong-hee ( Бек Джин Хи ) ще последва битка и следовател Джо ( Песента Ok-sook ) за съжаление избира грешния човек на страната си. От друга страна, Tae-yeong ( Ян Донг-гън ) изглежда се е установил сега и е готов да стане новият съюзник в живота на Bong-hee.Седми епизод ни дава много улики за някои големи разкрития, които може да дойдат много скоро. Разговорът между Tae-ho и Jang Do-pal (Kim Bop-rae) за съответните им убийства е много непринуден и рисува гадната им афера като дългогодишна. Комбинирайки това с нашия нов оцелял остров, Kim Gi-wan ( Хео Дже-хо ) сигурност за природата на Тае-хо и неговото убийство на Со-хи ( Ryoo Won ), изглежда, нашето злодейско дуо е заето от известно време, поотделно или като екип.

По-малкото вероятно да се случи е, че До-пал е планирал самолетната катастрофа и сега прикрива Тае-хо, защото последният може да има доказателства срещу него за минали прегрешения. По-вероятно е, че Jae-hyeon ( Йон Дже-ук ) не се е самоубил, но е бил убит от Тае-хо, вероятно в сътрудничество с До-пал. За съжаление, объркващият характер на свързаната ретроспекция поставя и Со-хи, и Тае-хо на земята, когато Дже-хьон падна, но изкривяването на реалността е нещо, което създателите очевидно обичат да правят.

Развълнуван съм да видя как ще се развие ситуацията на острова, след като Тае-хо беше разкрит. Спокойно можем да предположим, че има известна истина в историята му в края на епизода. Джун-о ( Джеонг Кьонг-хо ) вероятно се обърна срещу него, за да спаси останалите, след като Тае-хо ги нападна. Инцидентът изглежда се случва на кораб, така че имаме и доказателства за възможно спасяване, преди всички да изчезнат, освен ако президентът Хванг ( Ким Санг-хо ) управляваше намерен кораб.

Тъй като невинността на Bong-hee е напълно доказана и новите злодеи правят планове за нея, очаквам с нетърпение следващия епизод. Ниските рейтинги ме притесняват, тъй като знам как реагират на тях корейските драматични продукции, но искрено се надявам тази история да се развие, както първоначално е замислено. Въпреки тоналната, творческата и монтажната тромавост, основите на историята досега са добре изработени.

„Липсва 9“ е режисиран от Чой Бьонг-гил , написано от Син Хван Уон и функции Джеонг Кьонг-хо , Бек Джин Хи , О, Джонг-се и Чой Тае-джун .

Източник: HanCinema