Но Ае Юнг се бореше в живота си, за да намери стабилна работа през времето, когато отглеждаше дъщеря си Ха-Ни. Майка й Хян Джа й помогна да премине през всичко, докато се опитваше да свърже двата края.

След като е била касиер, разносчица и придружител на кино, мечтата й да работи във филмовата индустрия се сбъдва. Тя е наета като продуцент на филми в компанията Thumb Film с ниски продажби.

(Снимка: JTBC)

Тя успя да се справи със семейните разходи за работа като асистент на главния изпълнителен директор. Той й даде шанс, след като чу нейните истории за борба и постигане на целите си.Noh Ae Jung учи в един от известните университети в Корея, специалност театър и филм. В последния си семестър като абитуриентка тя напуска училище, след като забременява. Оттогава тя работи усилено, за да издържа бебето си.

Ха-Ни сега е в гимназия и влиза в ново училище. Но Ае Юнг купи униформи втора употреба, за да покрие финансовите си приходи. Дъщеря й израсна, за да бъде мила и разбира тяхното положение, така че никога не иска повече.

(Снимка: JTBC)

Голям инвеститор идва в офиса на Thumb Film. Noh Ae Jung и нейният асистент продуцент Hye Jin представиха сценария и бяха шокирани да разберат, че кредиторът на номера в Корея Goo Pa Do пристигна, за да не чуе за тяхното представяне. Той дойде да поиска плащане от шефа на Noh Ae Jung, който взе назаем 7 милиона вона като заем. Най-лошото е, че Noh Ae Jung е получател на заема от Goo Pa Do.

(Снимка: JTBC)

Тя беше подведена и подписа документ от собственика на Thumb Film. Те не можаха да проследят местонахождението на главния изпълнителен директор, оставяйки Noh Ae Jung трябва да плати цялата сума. За да преодолее кризата, тя се съгласи с Goo Pa Do да инвестира в тяхната компания и да направи нов филм.

Тя намери сценарий и договор, подписан от известния писател О Дае О, с псевдоним като Cheon Eok-Man. Goo Pa Do се съгласи да инвестира и й даде краен срок да завърши детайлите. Той искаше Cheon Eok-Man да бъде сценарист и Ryu Jin да главната роля на филма.

(Снимка: JTBC)

И двамата мъже са известни и тя познаваше всеки един от тях. Познаваше Рю Джин по време на колежа и беше много влюбена в него. Тя се опита да протегне ръка, но беше трудно, тъй като не можеше да се приближи поради неговите бодигардове.

На път да се свърже и да се срещне с Cheon Eok-Man, тя разбра, че това е нейното бивше гадже Dae Oh. Те имаха тежка раздяла и след като се разделиха, не се срещаха нито веднъж през последните 14 години.

Когато Dae Oh разбра, че Ae Jung иска да го накара да работи по нов филм, той се завръща, за да си отмъсти за болката, която е изпитал от миналото им. Той напусна колежа и беше съсипан, когато Но Ае Юнг се раздели с него.

(Снимка: JTBC)

Рю Джин и Дае О се познават още от колежа, тъй като са в един и същи отдел. Ryu Jin помогна на Dae Oh да започне отново живота си. Оттогава никога не са чували за Но Е Юнг.

(Снимка: JTBC)

Ха-Ни се забърка в битка в училище, като защити своя съученик Донг Чан. Но Ае Юнг се втурна към училището, за да се извини за родителите. Тя се срещна с учителя Yeon Woo, който е известен с добрия си външен вид. Той е популярен в училище за този, който се усмихва много и мил с учениците си. Но Ае Юнг беше изненадана да го види и той също беше щастлив да я види.

Yeon Woo и Noh Ae Jung се познаваха още в старите времена. Той беше в гимназията, докато Но Ае Юнг беше в колежа. Бяха съседи и се сближиха, но нещата се объркаха и загубиха контакт.

(Снимка: JTBC)

Най-големият проблем за Noh Ae Jung е как да плати на Goo Pa Do за заем, който тя дори не е използвала. Dae Oh й дава трудности да работи с нея, докато Ryu Jin се опитва да се свърже с нея.

Ха-Ни видя дневник от майка си със заглавие „Към моето бъдещо бебе, татко: Oh Yeon Woo Mom: Noh Ae Jung“. Кутия, пълна със старите неща на Но Е Юнг от колежа, държани на тавана, попадна в ръката на Ха-Ни.