Манди Мур се премести от съпруга Райън Адамс, с когото се разведе в началото на годината, тъй като сега се среща с фронтмена на Dawes Тейлър Голдсмит.

Певицата на 'Candy', която се раздели със съпруга си Райън Адамс след почти шест години брак през миналия януари, прекарва време с вокалиста на Dawes Тейлър Голдсмит, а източник казва на Us Weekly, че те се срещат, докладът казах .

Манди Мур също потвърди, че се среща с Тейлър Голдсмит в публикация в Instagram, където вокалистът на Dawes може да бъде видян прегърбен над дъската на Scrabble. Тя написа: „Ретроспекция към миналата седмица, когато моята дума от 52 точки обърка и двама ни. #fbf.'

Хаштагът означава Flashback петък.

Преди да се омъжи за Райън Адамс, Манди Мур се срещаше с Анди Родик и Уилмър Валдерама, актьорът от „Шоуто от 70-те“ и настоящ гадже на Деми Ловато. Тя също се среща със Зак Браф от „Scrubs“.

Според People, Манди Мур, която подаде молба за развод през януари тази година, е трябвало да се раздели с Райън Адамс.

Източникът твърди: „Тя се омъжи толкова млада и въпреки че разликата във възрастта не беше огромна, тя все още беше тежка за връзката. Те наистина бяха просто двама много различни хора. Той е такъв интроверт и тя може да не иска живота си там всеки ден, но е толкова мила, приятелска и социална. Пълни противоположности.

Music News също дадоха друга следа, която изглежда подкрепя, че Манди Мур и Тейлър Голдсмит се срещат.

Статията продължава: „Манди беше забелязана сред публиката на няколко скорошни шоута на Dawes. Преди няколко дни тя също сподели снимки от изпълненията на групата в Минеаполис и Фарго, и двата големи градове в района на Средния Запад на Съединените щати.

Актрисата на 'Tangled' с глас Манди Мур и фронтменът на Dawes Тейлър Голдсмит все още не са издали изявление, потвърждаващо съобщенията, че се срещат.