В епизод 2 на „Червеният ръкав“ животът на Сунг Деок Им (Лий Се Йънг) започва да се променя след неочакваната й среща с престолонаследника. Междувременно И Сан (Джуно от 2PM) намира идеалното отмъщение за придворната дама.

Престолонаследникът И Сан се тревожи за нарастващия брой мъртви тела около двореца

Посред нощ И Сан и охраната му излязоха да проверят как са открити мъртвите тела близо до двореца. Случаят ставаше сериозен и престолонаследникът се опитваше да намери начини да хване тигъра, за който се твърди, че е виновникът.

„Червеният маншет за ръкави“ Епизод 2: Джуно от 2PM се радва да дава наказания на Лий Се Йънг(Снимка: MBC Official Instagram) 14:00 Джуньо в маншета с червени ръкави

Решен да хване тигъра със собствените си ръце, приоритетът на И Сан е да осигури безопасността на своите хора.Междувременно той поиска извинително писмо от Сунг Деок Им, придворната дама, в която се блъсна и почти го удави в езерото.

Sung Deok Im отговаря за почистването и грижите за библиотеката, където се съхраняват книгите на престолонаследника. След като почисти стаята, тя реши да прочете няколко книги.

От мястото си тя можеше ясно да чуе гласа на престолонаследника в неговата занималня заедно с неговите учители.

Придворната дама остана изумена от това колко е внимателен, когато става дума за хората му. Тя също го мисли за умен и нежен. Въпреки че вече го беше срещнала, все още не е видяла лицето му.

Докато беше зает с четене и писане, в стаята влезе мъж. Беше И Сан, но тъй като тя нямаше представа, че той е престолонаследникът, тя го мислеше за нормален дворцов работник.

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: „Сега се разделяме“ Епизод 2: Сонг Хе Кио дава на Джанг Ки Йонг горчиво сбогуване

Yi San се маскира като учител на престолонаследника

Двамата не останаха с добро впечатление един от друг. Йо Сан продължава да й командва. Но Сунг Сок Им му се противопостави и вместо това каза лоши неща, преди да го изтласка от библиотеката.

„Червеният маншет за ръкави“ Епизод 2: Джуно от 2PM се радва да дава наказания на Лий Се Йънг(Снимка: MBC Official Instagram) 14:00 Джуньо в маншета с червени ръкави

Yi San, от друга страна, беше изненадан, че придворна дама като Sung Deok Im може да направи такива неща на престолонаследник. Въпреки че имаше възможността да се представи, той запази самоличността си скрита от младата дама.

„Червеният маншет за ръкави“ Епизод 2: Джуно от 2PM се радва да дава наказания на Лий Се Йънг(Снимка: MBC Official Instagram) Лий Се Йънг в маншета с червени ръкави

Тогава те започнаха да прекарват повече време заедно в библиотеката. Yi San разбра, че Sung Deok Im преписва книги. В началото той не беше убеден, но когато тя му показа как го прави, престолонаследникът беше изненадан от таланта й.

И Сан се представи като Хонг Донг Ро, учител на престолонаследника. Сунг Деок Им беше шокирана и му каза, че първоначално смята учителя на принца като най-добре изглеждащия човек в двореца. Но сега тя е разочарована, след като го е видяла, тъй като той изобщо не е толкова красив, каза тя.

Тези думи подразниха И Сан, което го накара да напусне библиотеката незабавно. На излизане придворната дама го последва и хвърли шепа сол по гърба и лицето му.

Престолонаследникът се наслаждава на Teasin Sung Deok Im

Междувременно Сунг Деок Им направи първия си опит да връчи извинителното писмо на престолонаследника. Тя беше нервна и разтревожена какво може да се случи, ако престолонаследникът не приеме извинението й.

Маншетът с червените ръкави, епизод 2(Снимка: MBC Official Instagram) 14:00 Джуньо в маншета с червени ръкави

Не й беше позволено да погледне лицето на престолонаследника, но И Сан беше доволен да види познато лице пред себе си. Той открива, че тя е дамата, която срещна в библиотеката, което му дава възможност да си отмъсти срещу нея.

Маншетът с червените ръкави, епизод 2(Снимка: MBC Official Instagram) Лий Се Йънг в маншета с червени ръкави

Той продължаваше да отхвърля нейните извинителни писма и се радваше да я вижда ядосана заради наказанията. И Сан дори й даде съвет какво да напише следващо в писмото си, когато бяха в библиотеката, но след това го отхвърли.

Маншетът с червените ръкави, епизод 2(Снимка: MBC Official Instagram)

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: „Червеният маншет за ръкави“ Епизод 1: Съдбовната среща на Лий Се Йънг с 2PM Junho + Drama започва с добри оценки на зрителите

Гледали ли сте „Червеният маншет за ръкави“ епизод 2? Какво мислите за химията между 2PM Junho и Lee Se Young? Кажете ни в коментарите!

За повече актуализации за корейски драматургии, дръжте разделите си отворени в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Шай Колинс написа това.