След успешното приключване Мезонет 3 , главната звезда Юджийн разказа за опита си и стана честна относно шокиращата смърт на О Юн Хи.Драмата от 14 епизода завърши с огромен шум, след като даде неочакван финал.С тази, Мезонет 3 епизод 14 не само получи огромен отзвук от публиката, но и завърши с висок рейтинг на зрителите.

Докато драмата за отмъщението на SBS завърши своята трилогия с най-висок рейтинг, Юджийн разкрива вътрешните си мисли, особено играейки като любящата майка О Юн Хи през сезоните.

Юджийн признава, че „съжалява“ за смъртта на героя си

В интервю за местна медия бившата членка на S.E.S призна, че се чувства изненадана от смъртта на О Юн Хи, добавяйки, че нейният герой е починал по-рано от очакваното.„Лъжа е, ако няма съжаление за бързата смърт. Той почина по-рано от очакваното. Приех решението на писателя поради цялостния ход на историята“, обясни тя.

Освен това актрисата сподели, че й е „забавно“ да отстъпи назад и да гледа драмата от гледна точка на зрителя.

Да си припомним, майката на Бае Ро На почина в „пентхаус 3“ епизод 4, след като падна от скалата с надеждата да спаси Ха Юн Бьол (Чой Йе Бин).

Мезонет 3(Снимка: SBS Drama Official Instagram) Мезонет 3(Снимка: SBS Drama Official Instagram)

По това време всички смятаха, че Джу Дан Тае е този, който тласна Юн Хи, но епизод 5 разкри, че именно нейният враг, Чеон Со Джин (Ким Со Йон), е виновникът за трагичния инцидент.

Юджийн(Снимка: SBS Drama Official Instagram)

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: „Пентхаус 3“ Епизод 14 Спойлери: Ким Со Йон се завръща в затвора + Юджийн, Лий Джи А и още се сбогуват преди финала

Юджийн разкрива защо О Юн Хи е пълна противоположност на нейната личност

(Снимка: Eugene Official Instagram)

Докато интервюто продължава, 40-годишната южнокорейска красавица спомена, че нейният характер е много различен от действителната й личност.

Нещо повече, актрисата споделя, че се е опитала да разбере самоличността на О Юн Хи, като се е потопила като майка, която се подхранва от отмъщение.

В драмата с най-висок рейтинг Юн Хи живееше с болезнено минало, след като Сон Джин открадна всичко, което имаше - от титлата примадона до мъжа, когото обича.

Юджийн реагира на производствената злополука по отношение на нейната ДНК

След три сезона Юджийн най-накрая реагира на противоречивата злополука, свързана с ДНК файла на нейния герой.

В един епизод на сезон 1 на „Пентхаусът“ се цитира, че Yoon Hee има XY хромозоми, което предполага, че персонажът първоначално е роден като мъж.

Това повдигна въпроса дали драмата ще разкрие истинската самоличност на О Юн Хи и ще дойде като транссексуален човек.

В интервюто тя разкри, че са изненадани от реакциите на зрителите и теориите, свързани с нейния персонаж.

Едно диво предсказание е, че ролята на Юджийн е по-малкият брат на Джу Дан Тае (Uhm Ki Joon); обаче в сезон трети драмата разкри детството му и показа, че злият председател на Hera Palace има сестра и това не е Юн Хи.

Юджийн благодари на съпруга Ки Тае Янг за подкрепата

След излъчването на драмата през 2020 г., 40-годишната актриса живее като О Юн Хи повече от година пред камерата.

Докато сезон трети е заснет в средата на пандемията, тя признава, че се чувства „ужасена“ да бъде изложена на вируса и да се върне у дома при децата си.

„Бях притеснен за децата вкъщи. Бях ужасена, защото работех, докато бях изложена на околната среда на Корона 19“, признава тя, но огромният отговор на обществеността й даде сили да продължи да работи въпреки усложненията.

След това тя посочи най-големия си поддръжник, съпруга си, Ки Тае Йънг, чрез продукцията на „Пентхаусът“ от сезон 1 до трети.

„Съпругът ми се грижеше добре за дъщеря ми, така че успях да снимам спокойно. Толкова съм благодарен само за това.

В СЛУЧАЙ, КАТО ПРОПУСНАХТЕ: „Пентхаус 3“ Епизод 14: Ким Со Йон е диагностицирана с критично заболяване + Лий Джи А се чувства отговорен за трагедията в двореца Хера

KDramastars притежава тази статия.
Написано от Гека Уилс