Го Мин Си изглеждаше неузнаваема, докато се превръщаше в шикозна фатална жена за Vogue Korea.

26-годишната актриса продължава да изненадва феновете със зашеметяващите си визуализации за броя на списанието от юли 2021 г.

На поредица от снимки звездата от „Младостта на май“ изглеждаше така, сякаш идва направо от пистата, облечена в сложни парчета, които крещят за висока мода.На първата снимка актрисата излъчва невинна, но очарователна аура, докато гледаше право към камерата с яростните си очи, облечена в зелена плисирана рокля.

(Снимка : News 1 Korea)

Това беше последвано от втора снимка, на която Go Min Si носи черно-червено облекло с украсени детайли.

(Снимка : News 1 Korea)

И накрая, актрисата от „Sweet Home“ носи ретро атмосфера в черно-бяла снимка, облечена в цветна рокля с детайли от тюл.

(Снимка : News 1 Korea) (Снимка: News 1 Korea)

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Подробности за актьорския състав на „Младостта на май“ Опит от заснемането на мелодрамата на JTBC + Изразете сърдечна благодарност към феновете

Go Min Si споделя опит в „Младостта на май“

По време на последната си изява във Vogue Korea, Го Мин Си също разказа за опита си в наскоро приключилата драма „Младостта на май“.

В мелодрамата тя изигра ролята на местна медицинска сестра на име Ким Мюнг Хи, която планира да напусне Гуанджу, за да учи в Германия.

Нещата обаче се промениха, когато тя срещна Хван Хи Тае, изигран от Лий До Хьон, студент от Медицинския колеж на Националния университет в Сеул.

В „Младостта на май“ Го Мин Си и Лий До Хьон имаха сложни отношения поради съответните им семейни среди и хаоса, донесен от въстанието в Гуанджу.

Интересното е, че 26-годишната актриса разкри как се гордее, че е един от актьорите в драмата на KBS.

Освен това тя също така изрази изключителна привързаност към предишната драма и намеква за добрите работни отношения не само с нейните съ-актьори, но и с целия екип.

„Очарованието на един актьор оказва добро влияние върху хората с работата си и дори да не съм на света, работата ще остане. „Младостта през май“ струваше дълъг път и част от него беше, че се гордея с него“, споделя тя.

Го Мин Си говори за нейния характер, Ким Мюнг Хи

Докато интервюто продължи, Го Мин Си сподели мислите си за нейния герой, Ким Мюнг Хи.

Тя обясни пред Vogue Korea, че ролята й носи различни емоции, но всичко се промени, след като срещна Хуан Хи Тае.

„Хареса ми моментът, в който Мюнг Хи, която е преживяла силно живота си, се промени, когато срещна този, когото обичаше. Беше благословия да мога да го направя. С течение на времето тази работа става по-интензивна в много отношения.

В драмата на KBS Ким Мюнг Хи има твърда външност, но има златно сърце, особено към семейството, приятелите и Хи Тае.

Го Мин Си се похвали за впечатляващата си роля като Ким Мюнг Хи

По време на финала на „Младостта на май“ тя получи огромни похвали от зрителите и феновете онлайн за удивителните си актьорски умения.

Както се вижда на Отидете в Instagram на Мин Си , феновете изпратиха на актрисата много цветя и сувенири, докато драмата приключи.

„През май 1980 г., когато блестиш. #MayYouthShootingFinished“, написа тя, последвана от емоджи със свещ и флаг на Южна Корея.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Лий До Хьон и Го Мин Си споделят мисли за предстоящия финал на „Младостта на май“.

KDramastars притежава тази статия.

Написано от Гека Уилс