11 години откакто MBC пусна романтично-комедийния сериал „Моята принцеса“, в който зрителите се влюбиха. Неговият завладяващ сюжет и добре написан сценарий завладяха феновете. В същото време Ким Тае Хи и Сонг Сеунг Хун изпълниха перфектно своите герои.

Тъй като сериалът получи признание и беше гледан от хиляди зрители в различни части на света, къде са те сега?

Моята принцеса(Снимка: MBC)

„Моята принцеса“ проследява историята на Лий Сол (Ким Тае Хи), 25-годишна дама, която влиза в колеж и мечтае да стане принцеса. Мечтите й се превръщат в реалност, след като среща Пак Хе Йънг (Сон Сеунг Хун), красив дипломат и единствен наследник на един от най-големите конгломерати в Корея.Сонг Сеунг Хун

Наречен като един от най-горещите K-актьори в индустрията, Song Seung Hun е последователен в правенето на драми през последните 11 години. След приключването на „Моята принцеса“ той участва в различни сериали като „Когато мъжът обича“, „Черно“, „Играчът“, „Други по вечерята“, „Глас 4“ и други.

Сонг Сеунг Хьон(Снимка: King Kong от Starship Official Instagram)

Актьорът може да изпълни всякаква роля и го доказва от миналите проекти, в които е станал част. Тази 2022 г. се говори, че той ще се появи в предстоящия сериал на Netflix „Черен рицар“ заедно с Ким У Бин, Есом и Канг Ю Сок.

Ким Тае Хи

Почитана като една от кралиците на K-драмата, Ким Тае Хи вече е омъжена за певеца и актьора Рейн. Но преди да влезе в света на брачния живот, звездата от „Stairway to Heaven“ беше изградила впечатляващо актьорско портфолио, където демонстрира пълния си потенциал като актриса.

Ким Тае Хи(Снимка: Story J Company Instagram)
Ким Тае Хи

След „Моята принцеса“, винаги талантливата звезда се появи в „99 дни със суперзвездата“ през 2011 г., „Jang Ok Jung“ през 2013 г., „Yong Pal“ през 2013 г. и в най-новия й сериал „Hi Bye Mama“ през 2020 г.

Тя спечели големи награди за невероятната си роля в „Yong Pal“. Към 2022 г. женската звезда все още няма потвърдена драма.

Парк Йе Джин

Повечето от нейните драми бяха гледани от мнозина, а изиграването на различни роли в различни жанрове направи Пак Йе Джин гъвкава и й помогна да разшири спектъра си, когато става въпрос за актьорска игра. Преди това е работила с актьорите от „Двадесет и пет, двадесет и едно“ Нам Джу Хюк и Хан Джи Мин във филма „Josee“.

(Снимка: MBC)

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: BaekDo не е Endgame? #TwentyFiveTwentyOneEp14 Тенденции след шокиращо разкритие

Тя също се появи във феноменалния K-сериал „The Great Queen Seondeok“. След „Моята принцеса“ Пак Джунг Мин участва в пет драми като „I Love Lee Tae Ri“, „Mr. Baek“, „Last“, „My Country: The New Age“ и „Soul Mechanic“.

Рю Су Йънг

Получател на отличен актьор, Ryu Soo Young, който все още се убива на 40-те си години. Той започва да се занимава с актьорско майсторство през 2002 г. и прави първата си екранна изява в „Bright Girl's Success“ на SBS. Според а източник , звездата от 'Лоша двойка' вече има 21 драми под колана си.

Рю Су Йънг(Снимка: Ryu Soo Young Instagram)

Към момента на писането на тази статия най-новата K-драма на Ryu Soo Young беше „Ето моят план“, чиято премиера беше една година през 2021 г.

Лий Ги Куанг, от друга страна, който все още беше начинаещ актьор в „My Princess“, сега е голям музикант, който създава и продуцира музика със своите колеги от групата, Highlight, който преди беше известен като BEAST.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Ji Chang Wook и Hwang в драмата на Yeop „The Sound of Magic“ разкриват плакат + разкрива датата на премиерата

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс.