Изпълнявайки ролята на Янг Хе Сун във фентъзи-романтичния сериал на tvN „Моят съквартирант е Гумихо“, актрисата Канг Хан На привлича повече фенове с реалистичната си красота.

Герои от K-драма, изобразени от Канг Хан На през годините

Тя се появи в една от най-обсъжданите корейски драми през 2016 г., „Любители на Луната: Алено сърце Ryeo“ и направи впечатляващо изпълнение в „Designated Survivor: 60 Day“ през 2019 г., последвано от нейната роля в „Start-Up“ на tvN ' през 2020 г.

Кан Хан На получава добър отговор от публиката за невероятните си творби.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Hanna Kang / ʜᴀɴɴᴀ ᴋᴀɴɢ (@k_hanna_)

И тъй като продължи да прави повече проекти, 32-годишната актриса започна да развива нови умения, които станаха признати от ентусиастите на K-драмата. Само месеци след като „Start-Up“ приключи производството си, Kang Han Na вече беше резервиран за друг сериал под tvN. Доказвайки влиянието си като изгряваща актриса, тя вече е част от наскоро издадената драма „Моят съквартирант е Гумихо“, нейният герой е различен от предишните.

Може да харесате също и: Girl's Day Hyeri разгръща своя отряд „Моят съквартирант е Gumiho“ в Instagram

Красивата трансформация на Канг Хан На удиви феновете на K-драмата!

Канг Хан На изненада феновете с новата си персона в сериала, изглеждайки по-женствена и уверена. Драмата току-що беше излъчила четири епизода и въпреки това визуалните елементи на Kang Han Na вече приковаха вниманието на зрителите.

Кан Хан На(Снимка: Официален Instagram на tvN)

От модерните си и стилни гардероби до красивите й прически, Канг Хан На е като жива богиня с новата си драматична роля. Тези, които са я гледали в Start-Up', са впечатлени от нейната трансформация. Тя дори сподели някои от своите шикозни и момичешки тоалети в профила си в Instagram.

Поради нарастващата си популярност, Канг Хан На може да е следващото момиче, влюбено в сцената на K-драмата. Нейният игрив и сладък герой като Янг ​​Хе Сун е един от ключовите моменти, които зрителите очакват да гледат с нетърпение. Освен това нейната екранна химия с нейната ко-звезда от „Start-Up“ Ким До Уан също вълнува феновете.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Hanna Kang / ʜᴀɴɴᴀ ᴋᴀɴɢ (@k_hanna_)

Канг Хан На и Ким До Уан вече изграждат силна връзка в очите на зрителите. Сега, когато техните драматични герои вече се срещнаха, започнаха да възникват много очаквания. Междувременно младата актриса сподели и някои от кадрите зад кулисите на ко-актьорите си в „Моят съквартирант е Гумихо“ на нейния sns, което показва колко силно и добро е приятелството й с останалата част от актьорския състав.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Hanna Kang / ʜᴀɴɴᴀ ᴋᴀɴɢ (@k_hanna_)

В случай, че сте го пропуснали: „Моят съквартирант е Гумихо“ Епизод 4: Канг Хан На пленява Ким До Уан с нейната красота

Кои от драмите/филмите на Канг Хан На ви харесаха най-много и защо? Не забравяйте да споделите вашите мисли с нас в коментарите!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс.