В „Моят съквартирант е Gumiho“ епизод 5, Hyeri неочаквано разбра, че Bae In Hyuk и приятелите му са я заложили. Междувременно тя също започва да развива чувства към Джанг Ки Йонг.

Думите и присъствието на Шин У Йео Флатър Лий Дам

„Моят съквартирант е Гумихо“ Епизод 5 започна, когато Шин У Йео (Джан Ки Йонг) срещна Лий Дам (Хери) в кафенето. Той обсъждаше нещо с нея и тя нямаше как да не бъде поразена.

Следващите дни Лий Дам намираше за неудобно всеки път, когато беше с Shin Woo Yeo. Тя знаеше, че чувствата й към мъжкото гумихо са започнали да цъфтят.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от официалния акаунт на tvN drama (@tvndrama.official)

До Дже Джин пренебрегва най-добрия си приятел Лий Дам

След като наблюдават действията на Лий Дам, нейните приятели До Дже Джин (Ким До Уан) и Чой Су Кьонг (Парк Кюнг Хи) имат различни хора в ума, към които Лий Дам изпитва чувства.

За Do Jae Jin това е със сърцелопицата в кампуса Gye Sun Woo (Bae In Hyuk), но за Choi Soo Kyeong е сShin Woo Yeo, човекът, когото видя онзи ден с Лий Дам.

Лий Дам обаче отказа да говори за това, което накара До Дже Джин да бъде разочарован.

За него те са най-добри приятели и не трябва да крият тайни един от друг, особено ако има нещо, което ги притеснява. И така, той започна да се дистанцира от Лий Дам.

Тогава Do Jae Jin чу приятелите на Gye Sun Woo да говорят за залога, който имат за Lee Dam. Той се втурна да търси Gye Sun Woo и когато се канеше да го удари, съучениците му побързаха да го спрат.

Неочаквано Лий Дам видя хаоса. Gye Sun Woo отиде при нея и смело призна какво е направил.

Първоначално Gye Sun Woo загуби залога и беше първият, който спря схемата, тъй като вече беше решен да стане по-добър човек за Lee Dam. Но не се оказа това, което искаше.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: „Моят съквартирант е Гумихо“ Епизод 4: Канг Хан На пленява Ким До Уан с нейната красота

Лий Дам случайно признава чувства към Шин У Йео

Шин У Йео видя, че Лий Дам е разтревожен, затова я помоли да отиде да пийне. Той беше очарован от Лий Дам в момента, в който тя започна да пие алкохол, защото показва истинските си емоции, когато е в нетрезво състояние

Лий Дам беше пиян и говореше много неща. Shin Woo Yeo спонтанно направи комплимент на Лий Дам, че е честен, и той й каза, че я харесва, защото е вярна. Това развълнува Лий Дам и я накара да признае чувствата си към мъжкото гумихо.

Междувременно Лий Дам не е единственият, който изпитва разцъфнали чувства към другия, тъй като Шин У Йео започна да прави необичайни неща за дамата - това също го обърква дали вече се влюбва в нея или не.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ:Звездата от „Моят съквартирант е Гумихо“ Хиери прави щедро дарение на рождения си ден

До кога Шин У Йео ще може да скрие разцъфналите си чувства към Лий Дам? Нека всички разберем в следващия епизод на „Моят съквартирант е Гумихо“!

Какво можете да кажете за последния епизод на „Моят съквартирант е Гумихо“? Не забравяйте да споделите вашите мисли с нас в коментарите!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс